2821
2789

بیاین یکم جو سایتو عوض کنیم بخدا حیفه!

همش دم از خیانت و افسردگی و جاری و خواهر شوهر نزنین 

موضوعات جذاب تریم هس!

نظر من بود

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نینی سایت کمتر بیا خوب میشه احساست

بیچاره تازه عضوشده ک😐😶

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

عزیزم ببین تا با چشات خیانتشو ندیدی قضاوتش نکن بنده خدا شاید یکم فشار روشه یا بخاطر یه مسائل ناراحته.... ببین مردا بعضی وقتا یه چن مدت میرن تو خودشون! بعضی وقتا به گوشه گیری و تنهایی روی میارن! 

چن ساله ازدواج کردین؟ اخیرا دعوای شدیدی بینتون پیش اومده؟ 

‏من دیگه نمیدونم چی درست و چی غلطه؛ شانسی دارم ادامه میدم زندگیمو😐
بیاین یکم جو سایتو عوض کنیم بخدا حیفه! همش دم از خیانت و افسردگی و جاری و خواهر شوهر نزنین  م ...

موضوعات جذاب مال افرادبازندگیای جذابه گلم 

ایناهم مشکل دارن چیکارکنن تومجازی هم حق دردودل ندارن؟😐خوب اگه ماموضوعاتشونودوست نداریم زورمون ک نکردن بیاییم تاپیکشون خودمون میایم🌹

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔
موضوعات جذاب مال افرادبازندگیای جذابه گلم  ایناهم مشکل دارن چیکارکنن تومجازی هم حق دردودل ندار ...

هرجارو نگاه میکنم یا از خیانته یا خانواده شوهر!

بنظرتون ماها مشکل نداریم؟اقا دردودل؟یدونه تاپیک نهایتا ده تا تاپیک در طول روز مال داریم بیشتر از بیستا خیانت میبینیم

که نتیجش میشه روحیه های داغون و افسرده!نداشتن امید ب زندگی!چندتا تاپیکو نیایم؟یدونه دوتا؟چقدر؟

زندگی زیباست=/کاربری قبلا مال یکی دیگع بوده از اینجا ب بعدشو در نظر بگیر خوشگلع🚶🏻‍♀️🕳
عزیزم ببین تا با چشات خیانتشو ندیدی قضاوتش نکن بنده خدا شاید یکم فشار روشه یا بخاطر یه مسائل ناراحته ...

تو دوران نامزدی و عقد چند بار خیانت کرد و قول داد بزاره کنار، خیلی سعی کردم همون موقع جدا شم ولی نزاشت. 5 ساله عروسی کردیم، همه جوره هواشو داشتم و دارم نه توقع مالی دارم که بهش فشار بیارم به خونه زندگی بچه غذا و.. میرسم به خودم میرسم، رابطه هم گرم و... باهاش کم نذاشتم 

آخه من که نمیتونم این حرفامو به خانواده دوستوووو بگم

بنظرت این فضا قابل اعتماده؟

دوروز دیگه با تو دعواشون میشه میگن چه عیبی داشتی ک شوهرت خیانت کردع:/

من این جماعتو میشناسم!!ی تعداد خیلی کمشون ادمای خوبین بقیه برای خالی کردن عقده اومدن:/