2777
2789
عنوان

سلام

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 35 پست
بخدا من خیلی دوسش دارم زنه مهربون و دل پاکی هستش ولی با این حرفاش و کاراش فقط من اذیت میشم 

عزیزم تا وقتی پیش مادرشوهری این برنامه ها هست باید بدل نگیری .وگرنه هم زندگیت هم اعصابت خورد میشه این دورانم میگزره

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
عزیزم تا وقتی پیش مادرشوهری این برنامه ها هست باید بدل نگیری .وگرنه هم زندگیت هم اعصابت خورد میشه ای ...

من رفته بودم خونه عموی شوهرمو شوهرمم از سره کارش اومد اونجا دعوت بودیم دره خونمم قفل کرده بودم و موتوره شوهرم توی راه پله بود برادر شوهرم میخواسته بره بیرون با موتور بچه ی کوچیکه همسایه رو از پنجره نردبان گذاشتن اومده توی راه پله که درو باز کنه تا موتورو بردارن که دیدن در قفله بعد از دو ساعت مادر شوهرم زنگ زد به من گفت که پرا درو قفل کردی 😐😐😐فرداش هم دوستم که دختره هنسایه هستش میگفت که مادرشوهرم تو کوچه میگفته خدا دور  کنه این آدما رو از ما انگار میخواستیم از خونش دزدی کنیم که درارو قفل کرده 😐😐😐😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونم ناراحت شدی . منم همه اینایی ک میگی پیش اومده اما یطور دیگش باید تحمل کنی تو نمیتونی مثل اون رفتار کنی پیش در همسایه اشتباه مادر شوهرتو توجیح کنی .مادر شوهر منم پیش در همسایه خیلی حرفا میگف ولی من نمیتوتستم برم بگم این قضیه ک گفتع یجور دیگ بود

بر جمال محمد و آل محمد و روح پاک حضرت فاطمه صلوات
فکر میکنم شوهرم خییییلی ازم سرد شده خیلی حساس شدم چن وقته تا یه نگاهه چپ میبینم گریم میگیره حرفایی ک ...

انشالله که دوباره باهم خوب میشید😍

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

میدونم ناراحت شدی . منم همه اینایی ک میگی پیش اومده اما یطور دیگش باید تحمل کنی تو نمیتونی مثل اون ر ...

پس من چیکار کنم به شوهرمم نمیتونم چیزی بگم که رابطمون خراب نشه