2777
2789
عنوان

جهیزیه جاری + عکس

46425 بازدید | 341 پست

دوستان برادر شوهرم ۲ سال پیش با جاریم ازدواج کردن . تموم جهیزیه رو برادر شوهرم گرفته جاریم جای یه دم کنی هم از خونه پدرش نیاورده.  مثل اینکه خواهر جاریم هم اینجور بوده و جهیزیه نبرده و رسم خانوادگیشون اینه که صفر تا صد جهیزیه به عهده مرده.  تو خونواده ما برعکسه و صفر تا صد جهیزیه به عهده دختره ‌ خونواده نامزدم هم این شرایطو میدونن و انتظار جهیزیه کامل دارن ازم ‌ من زورم میاد جهیزیه کامل ببرم . اخه طلاهایی هم که واسه جاریم گرفتن بیشتره من گلگی کردم پیش نامزدم گفت اخه اون موقع طلا ارزون بوده زیاد گرفتیم واسش

امشب عکس جهیزیه جاریم رو از دختر خاله نامزدم گرفتم . میزارم ببینید که چی واسش کردن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

موقع توافقات باید مطرح کنید این چیزا رو که متاسفانه خیلی از خانواده ها اون موقع جوگیرانه عمل میکنن و رک و پوست کنده صحبت نمیکنن

ببخش باران!تو می باری و ماهی شسته نمی شویم…!

تورو خدا انقد با مقایسه کردن خودتونو عذاب ندید

تو زندگی خودتو کن چکار ب بقیه داری عزیزم فقط خودتو شوهرتو ناراحت میکنی

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب 🙏 برای شادی روح داداشِ ۲۵ سالم ک پرکشیده اگ دوس داشتی صلوات بفرست رفیق🖤🥀🖤🥀🖤