2777
2789

اعتماد به نفسه که ملاکه نه خوشگلی،به نظر من همه خوشگلن

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا💔💔💔 منم همیشه همینو میگم

بخدا من یک نفرم باهام دوست نمیشه از بس زشتم💔💔💔

همششششش تنهااام مردم از بی کسی و تنهایی

مدرسه و دانشگاه و همه کااااااش من همش تنهام

بیرون میرم همه با رفیقاشون

من چون زشتم بقیه محلم نمیدن اصن

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

قدت چنده؟؟

من تازه قدمم کوتاه💔💔💔💔💔💔 قدم ۱۴۶ بیست سالمم هست

انقد همه جا طرد شدم مسخره شدم کسی حسابمم نکرده که دلم میخاد بمیرم 💔

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

فقط زشتا شانس دارنمنخوشگلم ولی سینگل ب گورم

نه دروغه . من از هیچبییییییی تو زندگی نکبتم شانس نیاوردم

اگه شانس داشتم زشت نبودم

واقعا💔💔💔 منم همیشه همینو میگم بخدا من یک نفرم باهام دوست نمیشه از بس زشتم💔💔💔همششششش تنهااام مر ...

مثل منی پس

منم همیشه تنها بودم

همیشهههه

هیچجا بهم خوش نگذشت ن مدرسه ن دانشگاه ن دبیرستان

همیشه تک و تنها سرکردم

خسته م خسته مرگ برام ارامشه😖