2789
عنوان

دلتا کرونا

86 بازدید | 5 پست

سلام خوبید من از دیشب دل پیچه شدید داشتم ب طوری ک چهار صب از خواب پریدم از درد و نتونستم بخوابم از صب گلو درد و سر درد و ابریزش بینی گرفتم الان رفتم دکتر ی سرم نوشت و س تا امپول ک زدم بهم گفتن کرونا داری ولی برای اطمینان صب باید برم تست کسی تاحالا تست داده؟ چجوریه؟ درد داره؟ توروخدا بگید انقد گریه کردم پوستم از شوری اشک میسوزه همش نگران خانوادمم ک چیزیشون نشه خودم ب درک میترسم اونا ظعیفن اتفاقی بیوفته براشون توروخدا راهنمایی کنید ینی ممکنه ی درصد ک کرونا نداشته باشم؟ برام دعا کنین توروخدا

عزیزم شک نکن ک کروناست ولی ترس نداره انقدر ب خودت استرس نده کرونا هیچ کاری نداره این ترس و استرس ک ممکنه بهت آسیب بزنه، فردا تست میدی قطعأ مثبته قرنطینه کامل شو داروهاتو مصرف کن و مایعات و ویتامین سی فراوون مصرف کن میگذره میره انشالا کسی از خانوادتم با قرنطینه کامل مبتلا نمیشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا چرا استرس داری عزیزم این همه کرونا میگیرن خوب میشن تند تند اسفند دود کن دوتا ماسک بزن فاصله بگی ...

اخه خیلیا میمیرن دور از جون خانوادم میترسم منم قاتلشون بشم بخاطر من اونام مبتلا شن اتفاقی بیوفته 😭 خیلی داغونم خیلی

عزیزم شک نکن ک کروناست ولی ترس نداره انقدر ب خودت استرس نده کرونا هیچ کاری نداره این ترس و استرس ک م ...

😔😔😔 خیلی میترسم دلتا خیلی خطرناکه خداکنه ک فقط هیچی نشه ممنون از راهنماییت❤❤💔

اخه خیلیا میمیرن دور از جون خانوادم میترسم منم قاتلشون بشم بخاطر من اونام مبتلا شن اتفاقی بیوفته 😭 ...

نه عزیزم امیدت ب خدا باشه فکر بد نکن اونا قسمتشون بوده ربطی نداره بیخیال فکرشو نکن نه انشاالله نه خودت بگیری نه خونوادت