2777
2789
عنوان

صیغه

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 26 پست
نمیدونم چرا از طرز حرف زدنش فک کردم یه چیزی تو گذشتش داره

گذشته اشو کااامل میدونم...همینطور که ایشون گذشته ی منو میدونه...ما ۴سال دانشگاه کلا باهم بودیم...امتحانشو اونجا پس داده...وقتی نه تعهد شرعی و  نه قانونی به من داشت....دست از پا خطا نکرد...به خاطر همین بهش اعتماد دارم...ما ۴سال جون کندیم تا بهم رسیدیم...

میدونمم توی سن ۱۴ ..۱۵ سالگی..فاز عشق و عاشقی داشتن با سارا...که کلا منتفی شده با بزرگتر شدنشون..و فهمید حس بچگانه ای بوده...

ولی به هرحال..با این کلمه ی صیغه ای که گفت...قلبم لرزید

ما خانومیم...زود بهم میریزیم... شایدم حق با شما باشه🌱

البته حق میدم از حرف همسرت بهم بریزی

اصلا نباید بحث صیغه و... اینا رو پیش میکشید شوخیشم قشنگ نیست

ولی مهم خودتی که میگی بهش اعتماد داری

بگو از حرفش ناراحت شدی دیگه تکرار نکنه 

ان شاءالله خوشبخت بشین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی بهش اعتماد کامل داری بحثی نمیمونه. خودتو اذیت نکن اصلا.... اما اما..... گوشه چشمی هم حواست به ز ...

ممنونم از راهنماییت...ولی ما نامزدیمون همون عقده...نه مثل نامزدی تهرانی ها برای شناخت...

ما رابطه ی ج ن س ی مون کامله..و در واقع این تایم که بهش میگیم نامزدی برای فراهم کردنه تمهیداته عروسی و خونه اس🥲

بنظرم به همسرت بگو تو دلت چه خبره.اینجوری با شک و شبهه برگردی اذیت میشی

اتفاقا الان که خوابه...توی واتس آپ براش طومار نوشتم از احساسمو فلانو بیسار...تا فردا بخونه..

ولی بازم دلم آروم نمیشه

ممنونم از راهنماییت...ولی ما نامزدیمون همون عقده...نه مثل نامزدی تهرانی ها برای شناخت... ما رابطه ی ...

آها.. ولی خب در کل حواست باشه. چون بالاخره هنوز زیر یه سقف نرفتین دیگه.

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
البته حق میدم از حرف همسرت بهم بریزی اصلا نباید بحث صیغه و... اینا رو پیش میکشید شوخیشم قشنگ نیست ...

میدونی..عاخه ..مثلا گاهی یه خانومی با دخترش میاد  پیشش...بلد که میرن...میگه این دخترشو آورده بود در واقع به من نشون بده...نمیدونه زن دارم!!!

یا میگه فلانی خواستگارم بوده😑 

والا من که این همه خواستگار داشتم..اینقد ادعام نمیشه که ایشون ادعاش میشه...

سر همین حرفاش...دلم هی میلرزه...واقعا هم خیلیا دوست داشتن دامادشون باشه...

حتی مامان همین سارا هم یه بار به مادرشوهرم گفته بود...چقدر دوست داشتم احسان دامادم میبود(با وجود اینکه دخترش شوهر داشته)

میدونی..عاخه ..مثلا گاهی یه خانومی با دخترش میاد  پیشش...بلد که میرن...میگه این دخترشو آورده بو ...

عزیزم هر کسی هر چی هم بگه

همسر شما الان متاهله و شما زنش هستی

بهش بگو از حرفاش ناراحت میشی

بنظرم درست نیست این چیزا رو بهت بگه

بگو وقتی حرف از صیغه میزنی یا مشتری میاد میگی خواستگارمه من ناراحت میشم و ممکنه ازت دلسرد بشم خواهشا مراعات کن دیگه پیش من در این مورد چیزی نگو 

میدونی..عاخه ..مثلا گاهی یه خانومی با دخترش میاد  پیشش...بلد که میرن...میگه این دخترشو آورده بو ...

وقتی تا این حد بهش اعتماد داری

اونم باید مراقب حرف زدنش باشه

گفتن یه سری چیزها اصلا درست نیست آدم دل چرکین میشه