2777
2789
عنوان

وای سرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

182 بازدید | 26 پست

امروز تو ماشین بودم ینفر رد شد با تخم مرغ آبپز محکم زد تو سرم 🥺😥 خورد گوشه سرم حالا سردرد دارم وکلی هم گریه کردم بعدش 😭😭😭😭😥😥😥🥺🥺😪😪😪😓😓 و الان میخام بخوابم میترسم آخه چرا فقط تو هجون نقطه درد دارم نکنه خدای نکرده ضربه مغزی شدم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

😂😂😂😂😂😂

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو یه عکس بگیر...حالت تهوع که نداری یا سرگیجه

انسان متمدن آن کسی است که درتنهایی، احساس تنهایی نکندمردم همه چیز به ما نمی دهند که ماخودمان از به دست اوردنش عاجز باشیم 

کسی با تخم مرغ آب پز ضربه مغزی نمیشه ولی چرا زد مردم رد دادن دیگه  

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ایشالا خودت بخوره یه چیز محکم تو سرت سردرد بگیری حالت بد بشه

اخه با تخم مرغ ک کسی ضربه مغزی نمیشه عشق من

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم