2777
2789
عنوان

با این مادرشوهر باید چیکار کرد ؟

213 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها میخواستم منطقی و صادقانه بهم بگید اگر شما با همچین آدمی برخورد داشتید چه رفتاری باهاش می‌کردید 

بسیار آدم فوضول و کنجکاوی هست و پاشو بیشتر از گلیم ش دراز تر میزاره خیلی زیاد سعی کردم حد و حدود ها رو مشخص کنم براشون اما متاسفانه مادرشوهرم حتی با وجود اینکه با هزاران راه مختلف هم بهش فهموندم که این کارایی که میکنه  اسمش دخالت و فوضولی هست  کنترل کردن هست ما دیگه بچه نیستیم که بخواد کنترل مون کنه و  این کارا ممکنه باعث بشه حریم ها شکسته بشه اختلاف پیش بیاد احترام خودش نگه داشته نشه و از این بحث ها بازهم داره به رفتارش ادامه میده الان من باید نسبت بهش بی تفاوت باشم و بزارم رفتارش ادامه پیدا کنه که تبعات رفتارش رو خودش حس کنه ؟ یا میشه کار دیگه ای هم کرد که تاثیر گذاشت ؟ اینکه گوشزد میکنم رفتاراشو غیر مستقیم ادامه بدم یا نه ؟ 

اگه این همه تلاش کردی و ایشون بازم کار خودشون رو میکنن پس بهتره بی خیال بشی و بیشتر فکر ارامش ذهنی خودت باشی اصن واکنش نشون نده دیگه 

دکتر انوشه راست میگه : 'گیرم عذر خواهی کردی ، واسه حرفی که زدی' با ذاتی که آشکار شده چه میکنی ؟! ️ 

مادرشوهر منم همینه چن وقته مهمون خونم مجبوره باشه تا تو خوردن و نخوردن منم دخالت میکنه میخام یه هندونه بخورم میخواد دستور بده بخورم یا نه. قبلا خونش میرفتم این رفتارا داشت میگفتم خببب خونشه دیگه حق داره به دل نمیگرعتم واقعا فجیعه که تو خونه خودمم میخواد ریس بازی در بیاره. درست نمیشه عزیزم بی خیال باش

با خدا باش پادشاهی کن😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این طور مادر شوهرهایی را دیگه نمیشه درستشون کرد اینا ژنشون این مدلیه ،ریلکس باشه از زندگیت لذت ببر ،نسبت به مادرشوهرت هم بی خیال باشه،یک مدتی بی خیال بشی اونم میفهمه دیگه کم کم خسته میشه ،بهت گیرنمیدهد.

مادرشوهر منم همینه چن وقته مهمون خونم مجبوره باشه تا تو خوردن و نخوردن منم دخالت میکنه میخام یه هندو ...

اره دقیقا مال منم همین جوره به نشست به خوردن به رفتن به لباس به همه چیز تز میده و میخواد کنترل کنه 

به نظر من از لحاظ روانی نرمال نیست کلا رفتاراش

یا مثلا خوشش میاد بقیه مشکلی داشته باشن که بخواد باهاش بهشون سرکوفت بزنه یا سرزنشش بکنه که خودش از احساس کمبود و حقارتی که داره کمتر بشه 

میخوام دیگه بیخیال بشم و کلا اهمیت بهش ندم 

اخیرا هم همین کار کردم اهمیت نمیدم و کار خودمو میکنم یه گوشم در یه گوشم دروازه ست 

عزیزم این طور مادر شوهرهایی را دیگه نمیشه درستشون کرد اینا ژنشون این مدلیه ،ریلکس باشه از زندگیت لذت ...

باشه حتما سعی م رو میکنم

اره نمیشه درست کرد

باید خودم  کنار بیام 

ببین فقط بیخیالی...بیخیالی خودت و شوهرت... هرازگاهی وقتی حرف میزنه روتو کن اونور...یا جواب نده یا خ ...

اره باهات موافقم 

اخیرا هم سعی کردم اینجوری بکنم بهش اهمیت ندم 

و حرفاشو کلا نشنیده بگیرم 

اره دقیقا مال منم همین جوره به نشست به خوردن به رفتن به لباس به همه چیز تز میده و میخواد کنترل کنه&n ...

وای عزیزم مادرشوهر منم دقیقا همین رفتارا رو داره . من دیگه اسمش گذاشتم خانم اعتماد به سقف . فقط در حال ایراد گیری هست در صورتی که زندگی خودش پر از ایراده. فک کن مدام از غذام ایراد میگیره. اگر هم خوب بشه میگه از ظرفش بوده که خوب شده😂 اره واقعا بیماری روانی دارن. عقده حقارت . اعتماد به نفس فوق زیاد. خود دانا پنداری فوق زیاد. وگرنه این حجم تذکر دادن طبیعی نیست. حتی شوهرمم از دست رفتارای مادرش آسی میشه گاهی وقتا🙄

با خدا باش پادشاهی کن😎
وای عزیزم مادرشوهر منم دقیقا همین رفتارا رو داره . من دیگه اسمش گذاشتم خانم اعتماد به سقف . فقط در ح ...

وای دقیقا مادرشوهر تو تمام کاراش مثل مال منه 

اعتماد به سقف داره ولی تظاهری هست از درون خالیه داغونه احساس بی ارزشی شدید داره تو همه چیز اظهار فضل و دانایی میکنه در صورتی که به شدت حرفاش نسنجیده و از روی هیجان و سیاه نمایی هست 

شوهر منم اسی شده منم اسی شدم کل خانواده از دستش اسی هستن هیچ کی وقتی میره پیش این آدم از بچه هاش بگیر تا خود شوهرش آرامش ندارن 

وقتی ببینه خرفاش فقط حرفه و تاثیری نداره،خودش میفهمه دخالت نکنه به مرور...

تا الان هرچیزی گفته برعکس انجام دادم که براش جا بندازم

ولی باز باید ادامه بدم تا عادت بکنه بعد از مدتی خودشو بکشه کنار 

وای دقیقا مادرشوهر تو تمام کاراش مثل مال منه  اعتماد به سقف داره ولی تظاهری هست از درون خالیه ...

بهترین راه حل بی خیالیه به نظرم. اگرچه گاهی واقعا حرس درار میشن😂 من تصمیم گرفتم دیگه خودمو اذیت نکنم خیلی چن ساله اذیت شدم ولی انگار درست بشو نیست

با خدا باش پادشاهی کن😎
بهترین راه حل بی خیالیه به نظرم. اگرچه گاهی واقعا حرس درار میشن😂 من تصمیم گرفتم دیگه خودمو اذیت نکن ...

اره واقعا با بیخیالی موافقم

منم ۴ ساله درگیرم 

دیگه خسته ام دیگه گفتم باید تغییر رویه بدم 

خیلی سعی کردم حل کنم ولی حل نمیشه باید مدیریت کنم ...