2821
2789
عنوان

بیاید لطفا

123 بازدید | 7 پست

میدونم خیلی تاپیک زدم  

بنظرتون کتابامو ببرم انقلاب یا بدم لوازم تحریری ها؟ اصلا میخرن ازم؟

کتاب کنکوره ها  

انقلاب چجوری برمیدارن ازم؟ نمیدونم کجا ببرم اصلا

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببین انقلاب که میری سمت راستت یه پاساژ هستش که کتابای دسته دومم رو به قیمت نسبتاً معقولی میخرن، طبقه دومش یه کتاب فروشی به اسم شایانه که از همه منصف تره، کیلویی بخوای بفروشی اگه کمتر از 50 کیلو باشه یا برنمیدارن یا میزنن تو سر مال 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بزار دیوار زود فروش میره

گذاشتم ینفرم زنگ نزده🤕

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

ببین انقلاب که میری سمت راستت یه پاساژ هستش که کتابای دسته دومم رو به قیمت نسبتاً معقولی میخرن، طبقه ...

اها اره گلم این کمتر ۵۰ کیلو ولیسالم سالم حتی وسطش خط نخورده.این کتابفروشی شایان چجوری میخره ازم؟

اها اره گلم این کمتر ۵۰ کیلو ولیسالم سالم حتی وسطش خط نخورده.این کتابفروشی شایان چجوری میخره ازم؟

من چند تا از کتابام تمیز بود دونه ای 10 ازم گرفت بقیه هم فکر کنم 4 تا 6 تومن، کیلویی خواستم بفروشم طرف گفت کتابات نو نیست بر نمیدارم

من چند تا از کتابام تمیز بود دونه ای 10 ازم گرفت بقیه هم فکر کنم 4 تا 6 تومن، کیلویی خواستم بفروشم ط ...

😢😢😢😢یعنی انقدر ارزون؟؟ ۱ میلیون کتابه😑😭

😢😢😢😢یعنی انقدر ارزون؟؟ ۱ میلیون کتابه😑😭

من خودم نزدیک 2 تومن پول کتاب داده بودم، اینایی هم که تو دیوارن  یکیشون اومد تا کتابامو برداره گفته بود به قیمت میخره اما اینطوری نکرد یکیشم بود گفت کیلویی بر میدارم اما گفت زیر 50 کیلو باشه نمیام ببرم، اگه واقعا پول لازم ندارید به نظرم کتاباتونو به چند تا از دبیرستانا بدید بچه ها استفاده کنن عالیه 

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 48 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز