2821
2789
عنوان

نیت کن

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 46 پست
آره عزیزم من سوره یونس شنیدم بعدشم رژیم غذاییتونو درست کنین ازمتخصص زنانم بعدخداکمک بخاین ان شاءالله

بله گلم دکتر میرم

چشم ممنون بخاطر راهنماییت عزیزم😍😍

خدایا خودت برام معجزه کن.
عزیزم اگر قابل باشم  ان شاءالله حاجت روا بشی

تو لایق ترینی🌹🌹🌹

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@فرشتهm71     @الماس1400     @فرشته508     سلام دوستان.... @ع ...

ممنونتم 💖 

حاجتت روا اسی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                
عزیزمی ان شاءالله حاجت روا بشی

عزیزبخدا اون که منوصدا زده بودی من عمل کرده بودم ببخشید حالم خوب نبود نتونستم توتاپیکت سربزنم حلالم کن الان داشتم توگوشیم سرمیزدم دیدم شما همچین پیامی دادن بخداشرمنده التماس دع

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزبخدا اون که منوصدا زده بودی من عمل کرده بودم ببخشید حالم خوب نبود نتونستم توتاپیکت سربزنم حلالم ...

عزیزمی

ان شاءالله که حالت بهتر و بهتر بشه لحظه به لحظه

و خدایی که بشدت کافیست......
عزیزمی ان شاءالله که حالت بهتر و بهتر بشه لحظه به لحظه

ممنون عزیزلطف کردی

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خواهر خوشگل و مهربونم، لطفا با اون دل پاک و بی ریا برای موفقیت و عاقبت بخیری و ازدواج خوب، برادرم ام ...

سلام خواهر گلم

به امید خدا خوب و سلامت باشی به همراه خانواده

عزیزم فردا به امید خدا ختم تموم میشه لازمه که دوستان غروب پنجشنبه صدقه بدن

ان شاءالله همگی حاجت روا شده باشن

لطف میکنی تک کنی کسایی که تو تاپیک بودن 

برای من نمیشه تک کرد

سلام خواهر گلم به امید خدا خوب و سلامت باشی به همراه خانواده عزیزم فردا به امید خدا ختم تموم میشه ...

سلام عزیزم قبول حق باشه الهی، فردا صدقه بزارم؟ 

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

عزیزم کدوم اسامی تگ کنم؟ 

همه کسایی که به هر نحوی اسمشون ابی شده؟ راستش متوجه نشدم

سلام عزیزم قبول حق باشه الهی، فردا صدقه بزارم؟ 

آره عزیزم

هر کسی داخل تاپیک بوده من نیت کردم برای حاجتش

آخر ختم روز چهلم باید غروب صدقه بزارید

من خودم میزارم ولی بهتره دوستان خودشون هم بزارن

توی این چهل روز یاسین خوندم و بعد از هر مبین حاجت همه تون رو نیت کردم.

و هر روز بسم الله الرحمن الرحیم که از روزی صد شروع شده و روز چهلم چهار هزار تا شده.

ان شاءالله که همگی حاجت روا بشیم.

عزیزم کدوم اسامی تگ کنم؟  همه کسایی که به هر نحوی اسمشون ابی شده؟ راستش متوجه نشدم

عزیزم هر دوستی که لایک کرده یا پست گذاشته

زحمتش رو بکش

شرمنده ام

2790
2823
2791
2779
2792