2821
2789
عنوان

نیت کن

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 46 پست
@اعتصامی       @منتظرررررظهور ‍

@منتظرررررظهور  

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
دوستان تون رو تک کنید

لطفاااا دعا کن به سه تا ارزوم برسم🙏🏻❤️

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@مهربون21  

@mommortal  

@آناهید98  

@mohyy82  

@faezeh123  

التماس دعا برای دوستانم❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
درمسیر خدا@

سلام خواهرجونم.. قبول حق✨🙏✨

الهی خودت و نینی جان  صحیح و سالم باشید و به سلامتی زایمان کنی. دخترای نازت خوشبخت بشن. 

همسرتون سايشون مستدام باشه. به همه آرزوهای قشنگت برسی🙏🙏🙏

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🙏
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 💎
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

خواهر خوشگل و مهربونم، لطفا با اون دل پاک و بی ریا برای موفقیت و عاقبت بخیری و ازدواج خوب، برادرم امین دعا کن. برای سلامتی و موفقیت و طول عمر همسرم میثم دعا کن. 

خیلی دوستت دارم💓

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ 💎

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💎

خواهر خوشگل و مهربونم، لطفا با اون دل پاک و بی ریا برای موفقیت و عاقبت بخیری و ازدواج خوب، برادرم ام ...

عزیزم

اگر قابل باشم 

ان شاءالله حاجت روا بشی

و خدایی که بشدت کافیست......
سلام خواهرجونم.. قبول حق✨🙏✨ الهی خودت و نینی جان  صحیح و سالم باشید و به سلامتی زایمان کنی. د ...

خواهر گلم میشه

فرشته و الماس 

و دوستان رو صدا کنی 

نمیدونم چرا برا من نمیشه

و خدایی که بشدت کافیست......
عزیزم من شنیدم برای بارداری سوره یونس خوبه میخای ان شاءالله شروکن 

ممنونم گلم منم گفته بودن سوره مریم سعی میکنم زود زود بخونم پس یونس خوبه؟

خدایا خودت برام معجزه کن.
ممنونم گلم منم گفته بودن سوره مریم سعی میکنم زود زود بخونم پس یونس خوبه؟

آره عزیزم من سوره یونس شنیدم بعدشم رژیم غذاییتونو درست کنین ازمتخصص زنانم بعدخداکمک بخاین ان شاءالله

میشه برای آرامشم صلوات بفرستی🌸☘🍃 

@فرشتهm71  

@الماس1400  

@فرشته508  

سلام دوستان.... @عشق5  جان، دعاگوتون هستن🙏🙏

نیت کنید.

2790
2823
2791
2779
2792