2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 69 پست
پلی کیستیک pco شدید بودم بیمارستان عرفان انجام دادم البته بچه دومم رو تعیین جنسیت هم کردم جالب اینجا ...

وای خدا 

باورت میشه اشکم دراومد خدا الههههههی برات حفظشون کنه الهی خیرشونو ببینی عزیزم

واسه ماهم دعا کن خدا به دل منو شوهرم نگاه کنه ی دونه نی نیم قسمت ما بکنه

یعنی واسه هربار انتقال نیاز نیس باز 15ملیون هزینه کنیم تو مراکز دولتی منظورمه

اولا مراکز دولتی مجهزتر هستن  بعدشم نه هزینه انتقال همین الان 3تومن هست با وسایل و داروها. 

اما اگه جنین هات تمام بشن و بخواهی دوباره از اول تخمک کشی کنی باید بازم 15 تومن خرج کنی. این 15 تومن رو به قیمت همین حالا دارم میگم. تازه من دکتر و مطب خصوصی میرم. فقط برای تخمک کشی و انتقال میرم مرکز.

اگه مطب خصوصی نری همه اون کارها رو تو مرکز دولتی هم انجام میدن و هزینه اش از این کمتر میشه. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه گلم. تو دولتی نهایت ۵ تومن کل مراحل هزینه میکنی.‌برای هر انتقالم نهایت یه تومن.

وای خدا کنه همینقد باشه منم بتونم انجام بدم ای خداااا

مرسی عزیزم بابت راهنمایت

پلی کیستیک pco شدید بودم بیمارستان عرفان انجام دادم البته بچه دومم رو تعیین جنسیت هم کردم جالب اینجا ...

من خداروشکر مشکلی ندارم همسرمم همینطور اما نمیشه یکسال آمپول ودارو مصرف کردم نشد دوماه میشه درمان رو ول کردم حالا ان شاءالله تصمیم دارم برم مرکز ناباروری

خدایاشکرت

خداروشکر.

اتفاقا پلی کیستیک ها به ای وی اف و داروهاش بهتر جواب میدن و یه عالمه تخمک و جنین گیرشون میاد. اما من دخیره ام پایینه . یه بار 3تا جنین داشتم که منفی شدم. دوباره از اول شروع کردم ولی هنوز در طول پروسه هستم و توکلم بخداست که انشالله این بار جنین هام بیشتر باشه. چون شروع کردن از اول سخته. من مشکلم ذخیره پایین هست. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اولا مراکز دولتی مجهزتر هستن  بعدشم نه هزینه انتقال همین الان 3تومن هست با وسایل و داروها.  ...

خداروشکرررر خیلی خوشحالم کردی همیشه اینجا میشنیدم که خیلی هزینه هاش بالاس جرات نمیکردم اصن سمتش برم دیگه واقعن ناامید ناامید بودم

مرسی عزیزم بابت راهنماییت ایشالا خدا دامنتو سبز کنه هر چه زودتر

خوب آ یو آی انجام بدین شاید شد شما که مشکلی ندارین خدا رو شکر

نمیدونم دیگه نا ندارم خسته ام ناراحتم میترسم برم آی یو ای اونم مثل قرص وآمپول نتیجه نگیرم کلا ناامید بشم 

خدایاشکرت

خداروشکرررر خیلی خوشحالم کردی همیشه اینجا میشنیدم که خیلی هزینه هاش بالاس جرات نمیکردم اصن سمتش برم ...

ممنونم. اگه 20 تومن تو دست و بالت هیت شروع کن و فرصتهاتو از دست نده. چون تخمدانه دیگه معلوم نیست تا چه موقع همراهی میکنه. انشالله همون بار اول مثبت میشی هم خوشحال میشی و هم پول کمتری خرج میکنی. 

[QUOTE=207479318]ممنونم. اگه 20 تومن تو دست و بالت هیت شروع کن و فرصتهاتو از دست نده. چون تخمدانه دیگه معلوم نیست 

اره به امید خدا جور میکنم اگه انقد باشه 

ایشالا هرچی قسمت باشه محتاج دعاتونم