2777
2789
عنوان

آی وی اف

1722 بازدید | 69 پست

کیا انجام دادند کجا ؟ چقدر از روزی که رفتید تا انتقال زمان برد یعنی چنددفعه رفتید اومدید تا انتقال ؟ جواب گرفتید 

اگه کسی انجام داده بیاد بگه واقعا برام مهمه 

خدایاشکرت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من‌میکرو کردم تهران ابن سینا منفی شدم بار اول . اگه از هزینه های اول تا همینجا بخوام بگم راحت ۴۰ میلیون هزینه شد از زمان تخم کشی تا انتقال یه ۱۰ ۱۵ باری باید بری . من برج ۲ پانکچر شدم ولی هایپر شدم انتقالم مرداد بود 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
من‌میکرو کردم تهران ابن سینا منفی شدم بار اول . اگه از هزینه های اول تا همینجا بخوام بگم راحت ۴۰ میل ...

چرا اینهمه باید رفت واومد بعد از تخمک کشی همون دفعه اول بری برای تشکیل پرونده بعدش دارو میدن کی میری برای تحمک کشی تو این زمان میشه کارهای روزانه و ورزش رو انجام داد قبل از انتقال 

خدایاشکرت

گلم اول یکی دوماه ال دی بعدش شروع داروها از روز ۲ سیکل و بعد حدود ۱۴ روز امپولو دارو عمل پانچره و بعد از حدود سه تا ۵ روز اگه همه چیز خوب بود انتقال. انشاالله بار اول جواب میگیرین ولی گفتم رو بار هفتم حساب باز کنید که اگه جواب نگرفتین استرس و نا امیدی نیاد سراغتون.