2777
2789
عنوان

آی وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 1722 بازدید | 69 پست
چرا اینهمه باید رفت واومد بعد از تخمک کشی همون دفعه اول بری برای تشکیل پرونده بعدش دارو میدن کی میری ...

اره میشه دیگه . همینایی که گفتی ولی باید بری سونو بشی رحمت اندازه گیری بشه چندبار 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاشکی میگفتن منم باید برم شهر دیگه میخام بدونم چند دفعه باید رفت و اومد ای خدا چه گیری کردیم😢😢

عزیزم بستگی به بدنت داره که چقدر به دارو جواب بده. بستگی به دارو و دکترتم داره . ولی درکل اگه به دکتر بگی رات دوره و برای مدت طولانی تری دارو بهت بده رفت و امدت کمتر میشه. حداقل رفت و امد تا دوره پانکچر دوباره و حداکثر شش بار.

گلم اول یکی دوماه ال دی بعدش شروع داروها از روز ۲ سیکل و بعد حدود ۱۴ روز امپولو دارو عمل پانچره و بع ...

حدود یکماه هستش دارم ال دی میخورم البته خودم گرفتم زیر نظر دکتر نگرفتم چون ورزش میکنم نمیخاستم پری بیاد رفتم پیش دکتر بگم که ال دی میخورم همون روز که برم ازم آز میگیرن ال دی رو نتیجه آزمایش تاثیر بد نداره 

خدایاشکرت

میکرو چیه  هایپر پانکچر توضیح میدید

میکرو یه درجه از آی وی اف بالاتره تو محیط آزمایاه جنین رو لقاح میدن بعد با یه لوله ایی اونو مستقیم میفرستن تو رحم .برای اونایی که همسرشون تحرک صفر یا پایین دارن میکرو بهتره . هایپر یعنی تعداد زیادی ازت تخمک گرفتن بعد اون قسمت ها آب میاره و درد ناکه باید سه تا پریودی بگذره . پانکچر هم که همون تخمک کشی هست

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست.... میشه برای مادر شدنم یه صلوات بفرستین . برام دعا کنید خدا مشکلاتمونو حل کنه همه زندگیمون بهم ریخته 
عزیزم بستگی به بدنت داره که چقدر به دارو جواب بده. بستگی به دارو و دکترتم داره . ولی درکل اگه به دکت ...

ای خدا 

من چجوری این همه برم شهر دیگه

تو خراب شده ما که مرکز ناباروری نیس

شما باردار شدین؟

شما باردار شدین؟ بار چندم؟

نه نشدم یه بار انتقال منفی بار دوم دوماه دیگه میخام انتقال بدم اگه خدا بخواد 

عزیزا یه کفش اهنی و یه اراده فولادین و ارامششششششش و بینهاااااااااااااااااااااااایت بی خیالی نیاز دا ...

یه گونی تراول یادتون رفت بگید. 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
نه نشدم یه بار انتقال منفی بار دوم دوماه دیگه میخام انتقال بدم اگه خدا بخواد 

ایشالا که اینبار میشه 

چون دکتر میگفت هربار 40درصد شانس باروری وجود داره

ببخشید مشکل شما چیه

من ذخیره پایین

میکرو چیه  هایپر پانکچر توضیح میدید

عزیزم باید واردش بشید تا همه چی دستتون بیاد. وگرنه با توصیح دادن نمیشه . همینقدر بدونید یه 30 میلیون پول و یه اراده آهنین میخواد. توکلت بخدا باشه بقیه اش خودش درست میشه

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .