2821
2789
عنوان

ویتامین دی ۵۰۰۰۰

108 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من باردارم ۲۶هفته دارم بیست روزه کرونام تموم شده رفتم دکتر زنانم بهم قرص ویتامین دی ۵۰۰۰۰داد اولش نخوردم ولی چون پام درد میکرد گفتم دکتر یک چیزی میدونسته که داده ی دونشو خوردم ایا مشکلی پیش میاد؟؟الان تو سایت دیدم همه ترسیدن بخاطر خوردن ویتامین د۳ گفتم نکنه چیزه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه مشکلی اخه؟ ویتامین دی چه ضرری داره مگه؟ بارداری باید ویتامین حتما بخوری

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
😂😂😂خیلی قشنگ گفتی ولی این روزا انقدر همه دکتر شدن ادم همش تو استرسه 

اخه گلم کاربرای اینجا که دکتر‌نیستن اطلاعاتشونم در حد تلگرام واتساپه😅 به دکترت اعتماد کن از ما بیشتر درس خونده بخدا

چه مشکلی اخه؟ ویتامین دی چه ضرری داره مگه؟ بارداری باید ویتامین حتما بخوری

تو عوارضش ک‌خوندم خیلی ترسناک بود یکمم راستش وسواس فکری نسبت ب داروها دارم یهو دیدم همه مثگن خوردیم بچمون ال شده بل شده وحشت کردم

تو عوارضش ک‌خوندم خیلی ترسناک بود یکمم راستش وسواس فکری نسبت ب داروها دارم یهو دیدم همه مثگن خوردیم ...

نه دیگه الان بارداری ویتامینای بدنت کم باشه بچت از مغز استخونت تغذیه میکنه خودت پس فردا هزارتا مرض میگیری

ماهی یکی بخور

مکمل روزانه هم بخور

این روزها دارم با خیال آمدت تصویر میبافم🥰تو حتما برای من یک طالعِ شیرین با طعم دوست داشتنیِ عسل خواهی آورد😍🥹قند عسلم خوش اومدی به زندگیمون❤️
نه دیگه الان بارداری ویتامینای بدنت کم باشه بچت از مغز استخونت تغذیه میکنه خودت پس فردا هزارتا مرض م ...

مکمل فقط سانستول که شربته میخورم و فرفروت کلا قبل کرونا نرمال بودم ولی الان ی روز ک قرص اهنمو فراموش میکنم پاهام غش میره

مکمل فقط سانستول که شربته میخورم و فرفروت کلا قبل کرونا نرمال بودم ولی الان ی روز ک قرص اهنمو فراموش ...

بخاطر کروناست وستامین دی حتما بخور چون ویتامین دی ضد کروناست

مغزجات روزانه بخور تغذیتو خیلی خوبو کامل بخور چون الان بدنت ضعیف شده

بخاطر کروناست وستامین دی حتما بخور چون ویتامین دی ضد کروناست مغزجات روزانه بخور تغذیتو خیلی خوبو کا ...

پسته و بادام و چندتا دونه مویز و عناب با چای میخورم و میوه های فصل 

پسته و بادام و چندتا دونه مویز و عناب با چای میخورم و میوه های فصل 

خوبه متاسفانه از عوارض کروناست ضعفو بیحالی

سعی کن فعالیتت زیاد نباشه ممکنه زایمان زودرس بگیری خانم همکار شوهرم تو بارداری کرونا گرفت بچش چند هفته زودتر بدنیا اومد

بخاطر همین میگم حواست به تغذیه و ویتامینات باشه ایشالا بسلامتی بغلش کنی

خوبه متاسفانه از عوارض کروناست ضعفو بیحالی سعی کن فعالیتت زیاد نباشه ممکنه زایمان زودرس بگیری خانم ...

انقدر استرس کشیدم ی بارم شکمم دچار انقباضای عجیب شد فقط خدا رحم کرد باقیشم خدا رحم کنه خیلی سخته 

انقدر استرس کشیدم ی بارم شکمم دچار انقباضای عجیب شد فقط خدا رحم کرد باقیشم خدا رحم کنه خیلی سخته&nbs ...

استرس به خودت نده اگه میتونی روزی ده دیقه مدیتیشن کن خیلی خوبه آرومت میکنه

فقط به چیزای مثبت فکر کن اتفاقای خوب میوفته برات نگران نباش بسپار به خدا خودش نگهدار خودتو بچته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز