2777
2789
عنوان

کارگاه خیاطی

329 بازدید | 5 پست

سلام دوستان من چند سالی هست که خیاطی می کنم به صورت حرفه ای الان خیلی دوست دارم یه کارگاه خیاطی بزنم کسی تجربه داره واسه شروع باید چیکار کنم چقد سرمایه میخواد چی تولید کنم ممنون میشم اگه وقتشو داشتین راهنماییم کنید 

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

تولید نمیتونی چون الکی نیست که چرخ دونه ای بیست و پنج تا سی میلیونه شایدم بیشتر حداقل هفتا چرخ و دو تا سردوز و مادگی و هفتا اتو لازم داری هر چرخ یه اتو شاید بتونی مزدی دوز باشی خیلی مونده که بتونی چیزی تولید کنی 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
تولید نمیتونی چون الکی نیست که چرخ دونه ای بیست و پنج تا سی میلیونه شایدم بیشتر حداقل هفتا چرخ و دو ...

ممنونم ولی خوب من حدود 200 تومن دارم اگه بتونی راهنماییم کنی ممنون میشم که چی بهتر تولید کنم

خدایا خودت کمک کن زود تر بشه اونی که میخوام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ممنونم ولی خوب من حدود 200 تومن دارم اگه بتونی راهنماییم کنی ممنون میشم که چی بهتر تولید کنم

با دویست تومن نمیتونی عزیزم 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁