با این دستگاههایی که قند چک میکنن قندمو چک کردم...سه بار پشت سر هم گرفتم هر سری یه چیز نشون داد...یعنی دستگاه خرابه؟؟
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
ن خراب نیست قند خونت نوسان داشته هر سری قند اون لحظه رو نشون داده
اول گرفتم ۱۶۰ نشون داد..بعدش ۱۵۰ بعدشم ۱۳۰😑الان به کدومش اعتماد کنم..چون باید یادداشت کنم
۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میگیرم...این دوساعت بعد از ناهارم بود اولش ۱۶۰ نشون داد دیدم زیاده تعجب کردم دوباره و سه باره گرفتم هر کدوم یه چیز نشون داد
خب نمیدونم والا من روزی چهار بار میگیرم.ناشتا و دوساعت بعد از هروعده غذایی...بنظرم شما ۱۵۰ رو بنویس
۱۶۰ زیاده درسته؟
شما دیابت دارین؟؟؟۱۶۰ ناشتا بودین یا نه؟؟اگه ناشتا بودین ک بله زیاده ...اگر هم دیابت دارین بین ۱۳۰ ت ...
من باردارم...ازمایش تحمل گلوکز دادم یکم بالا بود ..حالا دکتر گفته یه هفته شیرینیهای مصنوعیو قطع بکنم و قندمو چهار بار در روز چک بکنم.....ناشتا ۷۴ بود بعد از صبونه ۱۲۰ ..الانم بعد از ناهار ۱۶۰........نمیدونم وضعیتم چیه
من باردارم...ازمایش تحمل گلوکز دادم یکم بالا بود ..حالا دکتر گفته یه هفته شیرینیهای مصنوعیو قطع بکنم ...
ناشتا و صبحانه ک خوب بود..انشاءاللهک نیست..بنطر من ک نرماله قندتون ولی باز ب پزشکتون بگید ک این دستگاه عددهای مختلف رو نشون میده...دستگاهتون اسمش چیه.؟واسه من ک خیلی دقیقه مثلا وقتی میگیرم ۱۸۰ باشه دوباره بگیرم ۱۷۸ میشه در حد یکی دوتا اختلاف داره
ناشتا و صبحانه ک خوب بود..انشاءاللهک نیست..بنطر من ک نرماله قندتون ولی باز ب پزشکتون بگید ک این دست ...
دستگاه من از این قدیمیاس😑شاید بخاطر همین اینقد تفاوت داره...