2777
2789
عنوان

تعبیر خواب

43 بازدید | 5 پست

بچه ها دوستم قبلا تو زندگیش یکی و دوست داشته یعنی روش کراش داشته دوست نبودن یه هفته قبل نامزدیش دوستم تصمیم گرفت بهش بگه اصلا نمیدونستم میخاد نامزد کنه بعد پسرع گفت من هفته بعد نامزدیمه و خلاصه حسشو فهمید ولی دیگه خیلی دیر بود پسرم یه حسی داشته بهش ولی خب اونقدر نبوده انگار .بعضی اوقات دوستم خوابشو میبینه تو خواب باهاش میگه اصلا حرف نمیزنم بعصی وقتا میبینم بهم نگاه میکنه لبخند میزنع بعضی وقتا خونش میرم وووو اینا کل حس خوب دارم تو خواب .با اینکه میگه از وقتی زن گرفت دیگه بهش فکر نکردم به هرحال زنش که گناهی ندارع .حالا دیشب دوباره خوابشو دیده سوار یه ماشینن پسره عقب نشسته این جلو باهم میگفت نمیدونم کجا میرفتیم خانوادشم بوده بعد میگه من روسری نداتشم موهامو باز کرده بودم رنگ خرمایی بود پرپشت و فر شده بود .پسره بهم نگاع میکردو من کلی حس خوب داشتم تو خاب مثه یه رویا .میگه نمیدونم چرا خوابشو میبینم چون خاب هیچکی و من اصلا نمیبنیم تازع بهشم فکرم نمیکنم زن گرفتع .کسی میدونه این نوع خابا تعبیر دارع یانه ؟به من گفت گفتم از شما پرسم 

خدایی که بشدت کافیست ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷