اره 😍😍ولی مامانم باش مشکل داشت آخرم ردش کردیم رف خرگوش من خیلی دستی بود میزاشتمش روشونم میخوابید ...
منم یه خرگوش داشتم خونمون خیلی نازه و خیلی باهوش و با محبت هست سه روز اول که آوردمش چندجا روی سرامیک جیش کرد اما بعدش دیگه یاد گرفت هروقت جیش داشت پی پی داشت میرفت توی قفسش کارشو انجام میداد دیگه هیچ وقت خونه رو نجس نکرد خیلی خوب بود میومد لیس میزد مارو ( بوس میکرد ) وقتی خوشحال بود میپرید غلت میزد بهش یاد داده بودیم وقتی میگفتیم رابی بیا سریع هرجا بودیم میومد پیشمون محبتهاش خیلی زیاد بود وقتی سفره میزاشتیم سریع اولین نفر میومد مینشست و منتظر غذا بود خیلی خیلی باهوش بود اما یه بدیهایی هم داره هر یه روز درمیون باید جاشو بشوری وگرنه بو میده و اینکه پارچه ها لباسها ریش ریش فرشها سیم تلویزیون و یخچال و پلی استیشن ها رو میجوه هنسوری منو سیمشو قطع کرد باید خیلی مواظب باشی خسارت زیاد میزنه من چون یه پسر 8 ساله داشتم نمیتونستم خیلی همه چیو جمع و جور کنم تا خسارت نبینم و چون شاغل هم بودم از صبح تا غروب سر کار هستم اینکه هر یک روز درمیون جاشو بشورم برام خیلی سخت بود بردمش خونه مامانم اونا حیاط دارن توی حیاطشون هست اما همیشه دلم براش خیلی تنگ میشه