خیر عزیزم تجربه نشون داده جاری جماعت فامیل نمیشه مامانم انقد به زنعموهام محبت کرد جوابشو جوری دادن که واسه من تجربه شده شایدم خوب باشه جاریم ،خودم شخصا که با همه گرم میگیرم ولی برادر شوهرم خیلی خاله زنکِ خدا کنه زنشم عین خودش نشه😂
به هر کسی که از راه میرسه اعتماد نکن گلُ💫💗، اینجاییم واسه راهنمایی
حس و تجربم میگه از همین الان نیومده داری حسودی میکنی😂😂
به چی حسادت کنم گُل
برادر شوهرم خیلی تو کارای ما دخالت میکنه کارم نداره ولی خیلی خودشو میگیره از اونجایی گفتم که این رفتاراشو ادامه بده زنشم سو استفاده میکنه در ضمن تجربه نشون داده جااری جماعت فامیل نمیشه ولی خب کمم پیدا میشه که عین خواهرن باهم
منم تازه عروسم عقدم هنوز تا وارد خانواده شدم جاریم شمشیرشو از رو بسته بود من خودم آدم خونگرمیم اونم ...
آره جاریِ مامانمم خواهرشو میخواست قالب کنه به بابام مثل همین جاریتون که میگید دختر عمشو سوار ماشین میکنه حتی الانم واسه زندگیشون جادو جمبل میکنه منم چشمم ترسیده ولی در کل منم اینجوری نیستم الکی با کسی بد بشم رفتار برادرشوهرمم کاهی خیلی باهام خوبه گاهی خودبه خود تیکه میندازه بهم با خودم گفتم اگه جلوی زنشم اینکارها رو انجام میده من بی ارزش میشم زنشم سواستفاده میکنه واسه همین چیزا دلم شور میزنه یا مثلا میگه مت یه زن میارم از تو خوشگل تر باشه آخه تو خانواده تو عروسی اینا منو میبینن خیلی به مادرشوهرم تعریفمو میکنن حسادت میکنه