2777
2789
عنوان

بوووی پاییز میاد☁️🍁🍂

182 بازدید | 29 پست

خیلی حس خوبیه پاییز❤

بارون☔🌧

بادخنک ملایم🌬

هوای ابری ☁️

برگای پایبزی🍁

یاد روزای دانشجویی افتادم وای🍁🍂

اش رشته داغ مامان پز🍵

اهل قلم...📖🖊  🍀گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...        هِناس صدام میکنه❤🥲

می خوام برم سالن مطالعه درس بخونم 

ولی همش کورونایی و آلوده اس 

تو خونه هم شرایط نیس 

دارم دیوونه می شم البته دیوونه شدم 

چیکار کنم 

خدا خودش کمکم کنه حداقل بهم آرامش بده 

درست مثله مرداب نزدیکم بشی گیر می یفتی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

می خوام برم سالن مطالعه درس بخونم  ولی همش کورونایی و آلوده اس  تو خونه هم شرایط نیس&nbs ...

۳تا ماسک بزن 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
می خوام برم سالن مطالعه درس بخونم  ولی همش کورونایی و آلوده اس  تو خونه هم شرایط نیس&nbs ...

الان چیکار کنیم؟ همه جاهم هستی 😡😡😡

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بوی اسم من میاد😂

پاییز خیلی خوبه 

حالا دنیا اینجوریه برام ،اینجوری که تو هم باید تموم بشی از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم اگر  قراره دوست نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا من پرنده میشم،تو شاه ماهی من تموم میشم تو شروع خوشبحال دنیا که تو رو داره طفلک من،که ندارمت

پاییز ندوست 

تابستون و بهار چیز دیگه ایه

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿