2777
2789
عنوان

کنکوریا

81 بازدید | 10 پست

دوستان کنکور تجربی، اگه بخواین یه نصحیت برا کنکور به من بکنید چیه؟ 

اگه برگردید عقب چه کاریو نمیکنید؟ 

چه کاریو میکنید؟ 

بخدا تازه گوشی برداشتم وقت استراحتم 😂 حالا هی نگین اگه کنکور داری چرا تو نینی سایتی 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

زیاد خوندن یه درس باعثه بالا رفتن درصد نمیشه  ، برای رسیدن به درصده بالا باید  تکنیکیه و‌روش خوندن اون بخش از سوالهارو بلد باشید

مثلا نگید ریاضی‌کمتر میخونم‌، فیزیک بیشتر 

و‌با درصد بیشتره فیزیک ، کم خوندنه ریاضیمو جبران میکنم!!! 

چون همچین چیزی نیست

درخواست دوستی قبول نمیکنم

من 400 اولین کنکورم بود و اون سال افسردگی گرفته بودم چون وقت نداشتم بخونم به خاطر مدرسه(یعنی داشتم اما چون بیشتر روزمو میگرفت همش فکر میکردم اصلا وقت ندارم و عصبی و افسرده شده بودم)

اینقد ناراحت بودم که نمیتونستم صبحا درس بخونم و وقتم میره که کلا درس نخوندم😑 و اینکه رفتار معلمامونم باهامون افتضاح بود و من خیلی خودمو درگیر میکردم و همش با بقیه بحث میکردم که این چه معلمای افتضاحیه و مدرسه چرا همچین میکنه و کلی گروه زدم و اینا که یکم از فشاری رومون میذاشتن بردارن ولی هیچی به هیچی(دولتی بود ولی دیوانه بودن کل کادر😑) 

نصیحت من اینه که اصلا درگیر مدرسه و اخلاق و رفتار نزدیکات و معلما و دوستات نشو چون به هیچ وجه چیزی تغییر نمیکنه فقط اعصابت بهم میریزه و نمیتونی با آدرنالین بالا درس بخونی

به اینم توجه نکن که روزا نمیتونی درس بخونی، تمام تمرکزتو بذار رو بعد از ظهرت و به خاطر صبح کل روزتو خراب نکن

ی نصیحت درسی هم بهت بکنم اینکه اگه توی یک درس خیلی قوی هستی روش به قدری وقت بذار که بالای 80 بگیری چون رتبتو خیلی خیلی میکشه بالا خودم زبانم خیلی خوب بود توی کنکور با اینکه یک کلمه نخونده بودم زدم 68 درصد و بقیه ی درسام (عربی 20، ادبیات2.7، دینی 0،ریاضی و زمین 4، زیست 2.7،شیمی و فیزیک هم 0) با این حال رتبم شد 35 هزار و از بقیه ی دوستام که همه ی درسا رو یک تا 10 درصد زده بودن 10 هزار تا بهتر بودم!

اینم بگم درصد 0 توی یک درس انحراف معیار میخوره یعنی رتبه رو میکشه پایین پس حتما سعی کن حداقل یدونه سوالو جواب بدی از درسایی که نمیخونی(مثلا زمین شناسی که خیلیا 0 میزنن. با اینکه توی زیرگروه یک تاثیر نداره اما رتبه و ترازتو میاره بالا)

برنامه دارم به هدفم برسم