2777
2789
عنوان

گرفتن دیپلم

672 بازدید | 14 پست

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه. خواهرم ده سال پیش رشته صنایع غذایی رو فقط ترم آخر سال سوم هنرستان نتونست امتحان بده و نتونست دیپلم بگیره. الان باید کجا بره و چجوری اقدام کنه برای گرفتن دیپلمش اونایی ک واردن میشه لطفا راهنمایی کنید 

خداوند از اشک های هیچکس ساده نمی گذرد... 

باید غیرحضوری ثبت نام کنه بره امتحان بده 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

منم تقریبا چنین شرایطی داشتم ولی رشته نظری رفتم بزرگسالان اسم نوشتم گرفتمش ولی فک میکنم رشته های فنی حرفه ای فرق میکنه بره آموزش و پرورش بپرسه

خدایا همه بچه هارو عاقبت بخیر کن همچنین بچه های منو

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

منم تقریبا چنین شرایطی داشتم ولی رشته نظری رفتم بزرگسالان اسم نوشتم گرفتمش ولی فک میکنم رشته های فنی ...

خب شما بزرگسالان رفتی بعدش چجوری ادامه دادی؟ یعنی رفتی سر کلاس؟ سه سال رو از اول خوندی؟ 

کجا ثبت نام کنه؟ غیر حضوری هم مبشه امتحان داد؟ 

مدارس از راه دور 

میتونین برین اموزش پرورش بهتون میگن رشتشو کجا ارائه میدن

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
خب شما بزرگسالان رفتی بعدش چجوری ادامه دادی؟ یعنی رفتی سر کلاس؟ سه سال رو از اول خوندی؟ 

نه بابا فقط کتابا اون سال و غیر حضوری میخونی 

نه بابا فقط کتابا اون سال و غیر حضوری میخونی  

چه خوب واقعا. میخواد ادامه تحصیل بده. میشه لطفا از اول راهنمایی کنی ک الان باید کجا بره و چیکار کنه. میخواد اقدام کنه ممنون میشم واقعا. البته مال این صنایع غذایی هست رشتش میشه فنی حرفه ای دیگه درسته؟ بازم میشه رفت 

چه خوب واقعا. میخواد ادامه تحصیل بده. میشه لطفا از اول راهنمایی کنی ک الان باید کجا بره و چیکار کنه. ...

ببین عزیزم من خودم رشتم انسانی بود و تا وقتی هم که اونجا رفتو آمد داشتم متوجه شدم کسایی که رشته فنی داشتن میومدن دیپلم رشته های نظری رو میگرفتن برا ادامه تحصیل ولی مطمئن نیستم 

اول بره آموزش و پرورش من رفتم بخش امتحانات  بعد اونجا مشکلمو گفتم چنتا فرم داد و گفت برو مدرسه ای که درس خوندی چنتا مدرک تو برگه نوشته بود گرفتم همه رو جور کردم دادم آموزش پرورش اونا تطبیق دادن  مهر کردن داد ن بردم مدرسه بزرگسالان ثبت نام کردم تو دو ترم همون مثل مدرسه دی و خرداد امتحانامو دادم 

ببین عزیزم من خودم رشتم انسانی بود و تا وقتی هم که اونجا رفتو آمد داشتم متوجه شدم کسایی که رشته فنی ...

خب الان این بخواد دیپلم نظری بگیره. مال رشته خودش نباشه. همون نظری بخواد بگیره. باید سه سال رو بخونه یا نه همون امتحانا رو بده تمومه؟ میگ نمیخوام سه سال رو بخونم. شما نظری گرفتی دیپلم؟ 

خب الان این بخواد دیپلم نظری بگیره. مال رشته خودش نباشه. همون نظری بخواد بگیره. باید سه سال رو بخونه ...

مدارکشو میبره تطبیق میده سه سال که نه ولی بستگی به نمره هاش داره 

شما انسانی بود رشتت. اما دیپلم نظری گرفتی درسته؟ 

عزیزم به رشته های تجربی و انسانی و ریاضی میگن نظری من قبلا انسانی خوندم دیپلمشم گرفتم فقط اونموقع پیش دانشگاهی رو نگرفتم پارسال رفتم بگیرم مجبور شدم دوباره دیپلم نظام جدید انسانی وبگیرم