bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 عنوان برگشت معشوق 1237 بازدید | 22 پست سلام خوب هستین خانوما میشه بگین واسه برگشت عشقم چیکار کنم چی بخونم سوره ای ذکری هر چی تورو خدا نگین ولش کن و از ای حرفا جواب نمیدم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین 1400/06/21 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترمهتابی عضویت: 1398/05/04 تعداد پست: 6279 ذکر یا ناصر یا معینایاک نعبد و ایاک نستعینعزیزم من خودم چله ی سوره ی یاسین و زیارت عاشورا برداشتمو به تعداد ابجد اسمش صلوات میفرستادم هر روزابجد اسمشو از گوگل راحت میتونی دربیاری
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 یا وَدود چقدر ؟ الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 آیه ۳۳ الرحمن چندبار عزیزم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 ذکر یا ناصر یا معین ایاک نعبد و ایاک نستعین عزیزم من خودم چله ی سوره ی یاسین و زیارت عاشورا برداشت ... واییییی مرسی عزیزم خیر ببینی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
آری13773 عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2452 اگه دیگه سمتت نیومد تا اخر ماه بهش پیام بده برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اگه دیگه سمتت نیومد تا اخر ماه بهش پیام بده جواب میده الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
آری13773 عضویت: 1399/04/02 تعداد پست: 2452 جواب میده اگه دوست داشته باشه اره دیگه تا ده روز دیگه هم بگذره قطعا دلش تنگ میشه برات.یا اگه تولدش نزدیکه بزار تولدش بهش پیام بده اگه ن که بزار همون اخر برجیا رحمن یا مالِکَ سخرلی قلب.....الا بِمحبت.....(اینم هرشب بخون تا اخر برج بخون روزی صد بار کد تسخیر قلبه) برام هیچ حسی شبیه تو نیست💞😍
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 اگه دوست داشته باشه اره دیگه تا ده روز دیگه هم بگذره قطعا دلش تنگ میشه برات.یا اگه تولدش نزدیکه بزار ... واییییی مرسی عزیزم خیر ببینی الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 ذکر الله الصمد هم خوبه چند بار بخونم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
bhztah مدیر استارتر عضویت: 1399/04/28 تعداد پست: 18853 هرروز بخون روزی ۳۳ مرسی فداتشم الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین