2777
2789
عنوان

کمک...فوبیای بارداری گرفتم..

126 بازدید | 11 پست

یکسالونیمه اقدامم باردار نمیشم..ارثی پریودم نامنظمه و دکتر رفتم کیست ندارم..هرروز و هرشب ب این فک میکنم اگه باردار نشم چی...ناامید شدم..سرگرمیام زیاده و دغدغه اصلیم اینه..دوماه پری نشدم و دیروز ازمایش خون بارداری دادم..بعداز ظهر ج اش میاد دعا کنین مثبت باشه..

کمک کنین این فکر بچه از ذهنم بیوفته هوووف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشااله که بارداری ولی سعی کن مشکل اصلی باردار نشدنت رو  پیدا کنی من خودم ده ماه اقدام بود متسفانه قبلش آزمایش ندادم بعد ده ماه رفتم آزمایش فهمیدم که دیابت دارم الانم دارم قندمو کنترل میکنم کاملا حس حالتو میفهمم انشااله که یه تو راهی ناز خوشگل داری 

عزیزم وضعیت آینده رو که در نظر بگیری ببین مسئله آب تو کشور فاجعس یعنی عملا چندین سال آینده ایران جای زندگی نمیتونه باشه... وضعیت برق و امکانات و آینده بچه و عدالت و ظلم هم که تو این کشور میبینی باور کن به اینا فکر کنی دیگه انقد به فکر بچه نمی افتی 

اصلا با فکر کردن به اینا میفهمی که بچه آوردن تو این وضعیت گناهه ،ظلمه به اون بچه باور کن أوردن بچه تو این دنیا با این همه مشکلات کودک آزاریه 

سلام دوستان عزیزم امیدوارم حالتون خوب باشه 

میدونستین که بیمه درمان تکمیلی سامان خدمات نوینی رو جهت بیمه بارداری و زایمان و نازایی ارائه میده ؟

با سقف تعهدات و پوشش های خیلی زیادی که داره میتونه تا درصد خیلی بالایی از هزینه های شمارو پرداخت کنه .

برای کسب اطلاعات بیشتر با مشاورین ما در تماس باشین :

09927361418

02144061055

02144091968