001bahar مدیر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 4059 عنوان دهه هفتادی ها بیان | مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 38 پست سلام دوستان صبحتون بخیرامروز برای دهه هفتاد واکسن تزریق میکنن کسایی ک اطلاعات درست و با منبع علمی دارن میشه بگن بین سینوفارم و برکت کدوم بهتره و بیشتر ایمنی میدن؟ 1400/06/21 | 08:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_agneees_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3924 شما برکت زدی یا تصمیم داری بزنی؟ عزیزم من باردارم فعلا نمیزنم تا برم دکتر نظر دکترمو بپرسمواسه باردارا هم میگن فعلا سینوفارم میزنن ک من دوس ندارماما شوهرم هم دهه هفتادیه هردو دوز برکت رو زدهابجیام دهه هفتادی ان زدنکلا اکثر دور و بری های من برکت زدن و الان صحیح و سالمن
001bahar مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 4059 نزنیم چطور میشه؟ وقتی تا الان درگیر نشدیم خب نشدیم دیگه یا رد کردیم که خودش نوعی واکسینه شدن ... عزیزم شوهر منم نمیخواد بزنه میگه اعتماد ندارمولی اگر نزنیم پیک های بیماری کنترل نمیشههمه جای دنیا تزریقات بوده و مردم سریع واکسینه شدنروند کنترلشون خیلی سریع تر و بهتر از ما بوده
کاکتوس۳ عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 522 شغلت چیه عزیزم؟ اینجا کادر درمان روسی زدن و خیلیا حتی ماسک نمیزنن من بخش درمانممن فقط جاهای پرخطربرم ماسک میزنم البته میگن تادوهفته بعدواکسن باید ماسک بزنی
001bahar مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 4059 عزیزم من باردارم فعلا نمیزنم تا برم دکتر نظر دکترمو بپرسم واسه باردارا هم میگن فعلا سینوفارم میزنن ... انشاالله خدا به خودت و تو راهیت سلامتی بده عزیزم 💜
001bahar مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 4059 من بخش درمانم من فقط جاهای پرخطربرم ماسک میزنم البته میگن تادوهفته بعدواکسن باید ماسک بزنی خب عزیزم شما اطلاعاتتان بیشتر و تخصصی ترهبین سینوفارم و برکت نظرت روی کدومه؟اینجا واکسن دیگه ای نداریم و اینکه شوهرم نمیزنه کارش درسته؟
001bahar مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 4059 ببین کلا دو دوز هر واکسنی رو بزنی بعدش احتمال اینکه کرونا بگیری هست فقط خفیف تر میگیری و باعث مرگ نم ... نمیدونم والا من از صبح ی سره دارم راجب واکسنا میخونم هنوزم ب نتیجه نرسیدم
_agneees_ عضویت: 1398/02/29 تعداد پست: 3924 انشاالله خدا به خودت و تو راهیت سلامتی بده عزیزم 💜 قربونت برم مرسی😍نگران نباش ی واکسنو انتخاب کن برو بزن مطمئن باش از نزدنش بهترهانشاالله زودتر این ویروس بره و هممون ی نفس راحت بکشیم
001bahar مدیر استارتر عضویت: 1397/08/27 تعداد پست: 4059 قربونت برم مرسی😍 نگران نباش ی واکسنو انتخاب کن برو بزن مطمئن باش از نزدنش بهتره انشاالله زودتر ای ... انشالله من بعد بیستو پنج سال با مادرم ارتباط گرفتم متاسفانه الان کرونا گرفته و خیلی ناراحتم
کاکتوس۳ عضویت: 1399/11/24 تعداد پست: 522 خب عزیزم شما اطلاعاتتان بیشتر و تخصصی تره بین سینوفارم و برکت نظرت روی کدومه؟ اینجا واکسن دیگه ای ... عزیزم من بخش اداری هستم ولی تاجایی که خودم پرسیدم و از دکترا شنیدم بین سینوفارموبرکت سینوفارمو توصیه میکننهمسرمنم واکسن نزده و تصمیم هم نداره بزنه ولی من چون محل کارم پرخطره باید میزدم ولی به شوهرم اجبارنمیکنم که حتما بزنه