2777
2789
عنوان

دهه هفتادی ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 38 پست
شما برکت زدی یا تصمیم داری بزنی؟

عزیزم من باردارم فعلا نمیزنم تا برم دکتر نظر دکترمو بپرسم

واسه باردارا هم میگن فعلا سینوفارم میزنن ک من دوس ندارم

اما شوهرم هم دهه هفتادیه هردو دوز برکت رو زده

ابجیام دهه هفتادی ان زدن

کلا اکثر دور و بری های من برکت زدن و الان صحیح و سالمن

نزنیم چطور میشه؟ وقتی تا الان درگیر نشدیم خب نشدیم دیگه  یا رد کردیم که خودش نوعی واکسینه شدن ...

عزیزم شوهر منم نمیخواد بزنه میگه اعتماد ندارم

ولی اگر نزنیم پیک های بیماری کنترل نمیشه

همه جای دنیا تزریقات بوده و مردم سریع واکسینه شدن

روند کنترلشون خیلی سریع تر و بهتر از ما بوده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من باردارم فعلا نمیزنم تا برم دکتر نظر دکترمو بپرسم واسه باردارا هم میگن فعلا سینوفارم میزنن ...

انشاالله خدا به خودت و تو راهیت سلامتی بده عزیزم 💜

من بخش درمانم من فقط جاهای پرخطربرم ماسک میزنم البته میگن تادوهفته بعدواکسن باید ماسک بزنی

خب عزیزم شما اطلاعاتتان بیشتر و تخصصی تره

بین سینوفارم و برکت نظرت روی کدومه؟

اینجا واکسن دیگه ای نداریم و اینکه شوهرم نمیزنه کارش درسته؟

ببین کلا دو دوز هر واکسنی رو بزنی بعدش احتمال اینکه کرونا بگیری هست فقط خفیف تر میگیری و باعث مرگ نم ...

نمی‌دونم والا من از صبح ی سره دارم راجب واکسنا میخونم هنوزم ب نتیجه نرسیدم

انشاالله خدا به خودت و تو راهیت سلامتی بده عزیزم 💜

قربونت برم مرسی😍

نگران نباش ی واکسنو انتخاب کن برو بزن مطمئن باش از نزدنش بهتره

انشاالله زودتر این ویروس بره و هممون ی نفس راحت بکشیم

قربونت برم مرسی😍 نگران نباش ی واکسنو انتخاب کن برو بزن مطمئن باش از نزدنش بهتره انشاالله زودتر ای ...

انشالله من بعد بیستو پنج سال با مادرم ارتباط گرفتم متاسفانه الان کرونا گرفته و خیلی ناراحتم

خب عزیزم شما اطلاعاتتان بیشتر و تخصصی تره بین سینوفارم و برکت نظرت روی کدومه؟ اینجا واکسن دیگه ای ...

عزیزم من بخش اداری هستم ولی تاجایی که خودم پرسیدم و از دکترا شنیدم بین سینوفارموبرکت سینوفارمو توصیه میکنن

همسرمنم واکسن نزده و تصمیم هم نداره بزنه ولی من چون محل کارم پرخطره باید میزدم ولی به شوهرم اجبارنمیکنم که حتما بزنه