2777
2789

بنظرم بی نیازی خوبه.ن پولدار بودن

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تعریفت از بی نیازی چیه؟ نیازت با چیا برطرف میشه؟

همین الان بی نیازم.زندگیم میگذره.واسه نون شبم محتاج نیستم.سقف بالاسر دارم ماشین دارم.بسه دیگه

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 
خب همینم تعریفش برا ادمای مختلف ،متفاوته

یعنی دستت یا کارت پیض کسی گیر نکنه گوربابای میزان پول

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
یعنی دستت یا کارت پیض کسی گیر نکنه گوربابای میزان پول

خب میگم اینم باز بستگی دارع! یکی هست ۲ سال یکبار میره مسافرت طبیعتا بخاطر این مورد ب کسی نیازمندنمیشه! یکیم ماهی یکبار میره بعد میبینی برا خرج سفرش نیازمند شد!

خب میگم اینم باز بستگی دارع! یکی هست ۲ سال یکبار میره مسافرت طبیعتا بخاطر این مورد ب کسی نیازمندنمیش ...

نه ازین لحاظ بیشتر تو چیزای مهمتر خب اونی که بخواد از بقیه قرض بگیره اونم تو این چیزای نسبتا مهم.........اکی

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
2790
2778
2791
2779
2792