2777
2789
بازنفیس ارزون تره 

همون مفتش هم گرونه

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بخرید از این محصولات نه فروشنده بشید که خودتونو مدیون مردم کنید والسلام

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

همون فروشنده ها هم مجبورن یه مبلغی از شرکت خرید کنن ، بعد به خاله و زن دایی و عمه و خواهر و خواهرزاد ...

نمیدونم چجوریه هیپنوتیسم شدن اصلا فک میکنند خیلی خفنن دارن به بقیه کمک میکنند و.....

نمیدونم چجوریه هیپنوتیسم شدن اصلا فک میکنند خیلی خفنن دارن به بقیه کمک میکنند و.....

دقیقا 👍

بخاطر چندرغاز دارن اراجیف تحویل مردم میدن خوب این مردمی که گول میزنید پولشونو میگیرید راضی نیستن اون حق الناس به گردنتون میمونه پولش اصلا حرومه، واقعا فکر میکنن خیلی کارشون درسته، اگه محصولی درست باشه نیاز نیست کل ایرانو فروشنده کنن کیفیت محصول تبلیغ محصوله بجای اینکه همه رو فروشنده کنن بیان کیفیت کاراشونو بالا ببرن، نمیدونم چرا کسی جلوی اینا رو نمیگیره

حتما به نفع یه عده هست که جلوشون و نمیگیرن 

بله احتمالا