2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم سر همین حرف ترسیدم برم لیزر حتی نوبتم گرفته بودم ولی پشیمون شدم نرفتم حتی اگه ی درصد درس باشه نمیشه ریسک کرد اگه فقط اشعه روی پوست باشه نمیگن تو بارداری ممنوعیت داره پس بدون خیلی بیشتر ازاین حرفاس

عمق نفوذ لیزر تا ریشه و فولیکول مو هست نه تا تخمدان ها 

توروخدا حرف هر بیسوادیو باور نکنین 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺

نه عزیزم این مسیله اصلا پایه علمی نداره و شایعه است.

من خودم الان چند جلسه انجام دادم. هر چند چون قصد بچه دار شدن ندارم برام مهم نبود این موضوع ولی در کل می‌دونم که غلطه چون زیاد تحقیق کردم در موردش عوارضش

منم سر همین حرف ترسیدم برم لیزر حتی نوبتم گرفته بودم ولی نرفتم حتی اگه ی درصد درس باشه نمیشه ریسک کر ...

تو بارداری به این دلیل میگن انجام ندین بهتره چون  تغییرات هورمونی رخ میده موها پرپشت تر و ضخیم تر رشد میکنن مثل موهای سر که تو کل بارداری ریزش ندارن 

نه فقط بارداری موارد دیگه ای هست که اگه کسی دارتشون لیزر انجام بده نتیجه نمیگیره 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺
تو بارداری به این دلیل میگن انجام ندین بهتره چون  تغییرات هورمونی رخ میده موها پرپشت تر و ضخیم ...

اخه میگن اشعه برا بچه ضرر داره

بعد ی خانومی ام بود تونی نی سایت گفت لیزر صورت انجام دادم ارتودنسی که دهنم بود داغ شده بود،میگفت اگه فقط رو پوسته پ چجوری سیمای ارتودنسیم داغ شد

اخه میگن اشعه برا بچه ضرر داره بعد ی خانومی ام بود تونی نی سایت گفت لیزر صورت انجام دادم ارتودنسی که ...

اصلا کسی که باردار باشه براش لیزر نمیکنن که برای بچه خطر داشته باشه