2777
2789

نزدیک به شش ساله منتظرم   

خیلی دلم گرفته امشب ... 

الهی خدا به همه منتظرا فرزند سالم و با ایمان بده   

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ان شاءالله میزنی🤲❤

منم منتظره معجزه ام

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
ان شاءالله میزنی🤲❤ منم منتظره معجزه ام

الهی خیلی زود دلت خوش بشه به حاجت روایی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خیلی زود دلت خوش بشه به حاجت روایی

ان شاءالله تا ببینیم خواست خدا کی باشه دامن ماها رو هم سبز کنه💚

خدایا...🤲از تومعجزه ای میخواهم...😔در حد بزرگی ات...در حد خدا بودنت...و تو خود بهتر می دانی...معجزه ای ک اشک شوقم را جاری کند...😭💔میشه واسه حاجت رواییم دعا کنین و ی صلوات بفرستین؟؟؟🙂🙌باشد ک روزی تیکر بارداری😚👶👶 بزارم...🤩😉🙃الهی آمین🤲😇
عزیزم ناراحت نباش هرکسی یه مشکلی داره  انشاالله ک بزودی مامان بشی😍

الهی مشگلات همه حل بشه درست میگی قشنگم ...

امشب پدرشوهرم بهم گفت برین دنبال درمانتون که بچتونو ببینم ..‌ اخه پیره اون روزم گفت بهم مادرشوهرت که ارزو به دل فوت شد حالا نوبت منه ؟ 

شوهرم هم اصلا راضی نیس بریم ای وی اف .‌‌.. چه کاری ازم بر میاد وقتی همه چیز دست خداست ‌‌‌.. خدایا تو بخواه

ان شاءالله تا ببینیم خواست خدا کی باشه دامن ماها رو هم سبز کنه💚

توکل به خدا ‌‌‌... راضیم به رضای خودش ... ان شاالله شما همین ماه دامنت سبز میشه به حق بی بی رقیه

ایشالا به زودی مامان میشی برای تو و تموم کسایی که ارزوی بچه دارن و میان تو تاپیکت سوره یس میخونم

امضات خیلی بهم دلگرمی داد 

بابت قرائت یس و دعای ما خیلی ازت ممنونم الهی همیشه دلت خوش باشه و تنت سالم عزیزم ارزوهات براورده به خیر بشن به حق حضرت رقیه

میشه منم ی روز تاپیک ازدواج بزنم!؟چقد دغدغه ها متفاوته

چرا که نه قشنگم . مشکلت چیه که ازدواج نکردی جانم ...

گلم برای اینکه ازدواجت جور بشه به مدت دو هفته روزی یکبار سوره یس و سه بار سوره توحید بخون و هدیه کن به امام جواد(ع)
و توی همین دو هفته بعد از نماز عشا صلوات بفرست بعد بخش اخر ایه ۲۴ سوره قصص (رَبِّ إِنِّي لِما أَنْزَلْتَ إِلَيَّ مِنْ خَيْرٍ فَقِيرٌ ) رو ۷۰ بار بخون و در اخر هم صلوات بفرست گلم
به نیت باز شدن راه ازدواجت ان شاالله  

امضات خیلی بهم دلگرمی داد  بابت قرائت یس و دعای ما خیلی ازت ممنونم الهی همیشه دلت خوش باشه و ت ...

فدات بشم ممنون

منم خودم همیشه این شعرو خیلی دوست داشتم و بهش ایمان داشتم

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
الهی مشگلات همه حل بشه درست میگی قشنگم ... امشب پدرشوهرم بهم گفت برین دنبال درمانتون که بچتونو ببین ...

آخی عزیزم انشاالله که زود مامان بشی نی نی تونو ببینه😊 .بقول خودت دست خود آدم که نیست مشکلات هست دیگه بسپربه خدا هرچی خودش بخاد. من نمیدونم ای وی اف چیه دقیقا ولی خب باید شوهرت هم برا درمان همکاری کنه دیگ.منکه توحسرت پوشیدن لباس عروس بودم که برای باردوم دارم طلاق میگیرم😔خدابه هممون کمک کنه 

منم  امشب خیلی ناراحتم پنج روز دیگه موعدمه وعلائمم شبیه ماههای قبل دیگه این ماه کاملا ناام ...

عزیز دلم ... میفهمم ... الهی خدا برات بخواد خدا برات یه فرزند سالم و صالح بخواد ‌... کاری ازم بر نمیاد فقط دعا برات