2777
2789
عنوان

بهترین متخصص تغذیه نوزاد در اصفهان

1504 بازدید | 16 پست

سلام کسیا میشناسین که خیلی خوب باشه بچم شیر خودما بازور میخوره مثلا روزی دوسه بار بیش تر شیر خشک میخوره 

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اسم دکتر دختر خودمو که خیلی قبولش دارم بهتون میگم دیگه نمی دونم بهترینه یا بدترینه

دکتر حسین اثنی عشری متخصص نوازدان و کودکان بزن تو نت اگر خواستی آدرسش برات میاد 

خدایاشکرتتتتت 😍😍
چقدروقتشه؟احتمالارفلاکس نداره؟ اگه قضیه رفلاکس باشه ببرش دکترفاموری فوق تخصص گوارش...بزنی تو نت ...

رفلاکس داره یعنی برا همین شیر منا نمیخوره اما اخه شیر خشکا با اشتیاق میخوره

عضو گروه نارنجی وزن اولیه ۷۳ ،،،،،وزن این هفته ۱۰/۱۲   ۷۱/۱۰۰ کاهش وزن هفتگی ۱کیلو و۹۰۰وزن ۱۰/۱۹ ۷۱/۱۰۰کاهش هفتگی صفر ---وزن۱۰/۲۶ ۷۰/۳۰۰کاهش هفتگی ۸۰۰ گرم >>>>>>>وزن هدف ۶۰ 
لطفا عزیزم اگه پیدا کردید منو ریپلای یا لایک کنید برای نوزاد خواهرم میخوام

باشه

من اسم دکتر دختر خودمو که خیلی قبولش دارم بهتون میگم دیگه نمی دونم بهترینه یا بدترینه دکتر حسین اثن ...

ممنون عزیز

رفلاکس داره یعنی برا همین شیر منا نمیخوره اما اخه شیر خشکا با اشتیاق میخوره

نگفتی چقدروقتشه

اولین علامت رفلاکس نوزاد شیرمادر پس زدنه

همشون معمولا شیرمادرپس میزنن ونمیخورن چون حساسیت دارن واذیت میشن ومادرنیاز به رژیم غذایی خاص داره

من هردوتادخترام رفلاکس داشتن وبعداز دوماه شیرمونخوردن

نگفتی چقدروقتشه اولین علامت رفلاکس نوزاد شیرمادر پس زدنه همشون معمولا شیرمادرپس میزنن ونمیخورن ...

۴ماهشه شیرما صبح میخوره اما نزدیکا ظهر تا یه طرف سینم میگرم گریه می کنه اما تا شیر خشک میارم براش بااشتیاق میخوره یه جور پودرم هست بهش میدم از رفلاکسه