2777
2789

کاراشون منطقشون بزرگ بزرگ حرف زدنشون😭

میگم یجای خلوت گیر بیارمشون فقط بزنم دهنشون😂

هی میان کیفمو میگردن همون لحظه لبخند میزنم ولی تو دلم میگم یکی بکوبونم تو دهنش  اخه یعنی چی این چه وضعه تربیت کردنشونه😐

بخدا بچه من اینجوری باشه میکشمش

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

منم ی چند نفر الرژی دارم 

بی تربیتن

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای دقیقا خیلی رو مخن😪

کاربر خانوم هستم                                     خاهشن توهین نکنید بگین دروغ هستی و فلان.. کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده واسه همین تاپیکا مرتبط نیس پس لدفن توهین نکنید با تچکر   

وای منممم... مخصوصانوه های مادرشوهرم

خواب امام زمانودیدم ده سال پیش تاکیدکردک یارای من چادرین اینوبروبه همه زنابگومن خودم سعادتشوندارم اماگفتم وظیموانجام داده باشم وحرف ایشونویه جای عمومی بذارم ک ببینن خانوما...........https://harfeto.timefriend.net/16484834867011 اگه راضی هستی برای سلامتی بچم یه صلوات بفرست مرسی💖

خب بچه فامیل مگ فقط برا رو مخ رفتن نیست؟ 

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت هایی که برای خودت گذاشتی احترام بزارم نه به محدودیت هایی که میخوای برای من بزاری   تبادل نظر و گپ زدن رو دوست دارم اما با تویی ک فک میکنی فقط خودت حالیته و عقل کلی حرفی ندارم اوکی تو خوبی 🙄🤗دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید شبان آهسته می گریم؛ که شاید کم شود دردم... تحمل می‌رود اما شب غم سر نمی آید 🚶🏻‍♀️🕳️
من بچه بودم کیف دختر عموم رو میگشتم😐الان که فکر میکنم خیلی تو مخی بودم

حس و حال دختر عموتو برات توصیف کردم اونم با رسم شکل😂

یجا گیرشون بیارم تا میخورن بزنیم من نیشگون یواشکی هم میگیرم😂😬

اینا دیگه چیه دختر جمعش کن بابا 

من یه نقشه فوق‌العاده دارم😂