2777
2789

چرا هست بگرد

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی خانوما پیدا کردم حالا نوشته بعداز تایید مدیر سایت نمایش داده میشه😂😐

اره 

نی نی یارو که میشناسی؟

اگه عکست زشت نباشه(+۱۸ یا چیزای دیگه) تایید میکنن

تا فردا شب تایید میکنن اگه بی مورد باشه

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

ن نمیشناسم. عکسم اینه تا میتونستم سانسورش کردم😕

نیازی به سانسور نیست قبولش میکنن

نی نی یار ادمین های اینجا هست

باید به حرفش گوش بدی وگرنه دیگه نمیتونی بیای سایت

تاپیک های سیاسی نزنی   +۱۸ نزنی  تاپیک درباره حجاب   مشروب اینا ممنوعه

غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•

نیازی به سانسور نیست قبولش میکنن نی نی یار ادمین های اینجا هست باید به حرفش گوش بدی وگرنه دی ...

گفتم شاید حجابش کم باشه خودم گردن ب پایین برداشتم😄🙁

اها ازاین لحاظ اره بابا میشناسمون عزیزای دلمونو😊🗡😁کاربری خودم تا الان ۴ بار تعلیق شده🖐🏻😂

گفتم شاید حجابش کم باشه خودم گردن ب پایین برداشتم😄🙁 اها ازاین لحاظ اره بابا میشناسمون عزیزای دلمو ...

😂😂دمت گرمممم ۴ باااار

نه فکر نکنم مشکلی داشته باشه