2777
2789
عنوان

خانومای باتجربه یک لحظه بیاین

74 بازدید | 16 پست

دخترم ده سالشه. از سه سالگی اکثر اوقات توی اتاق خودش می‌خوابه. اما اصلا نمیذاره ما در اتاقمون رو ببندیم.  همش میگه میترسم و....

نه خودش در اتاقش رو میبنده نه میذاره من اینکارو بکنم. همش خواهش و گریه و التماس....

میپرسه خب دلیلش چیه شما در رو میبندین ؟ باز باشه چه اتفاقی میافته؟  اجازه بدین باز باشه تا منم نترسم با خیال راحت بخوابم....

آلان من چی جوابش رو بدم و چطوری کم کم عادتش بدم که در اتاق رو باید بست.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی شرایط مزخرفیه امیدوارم کسی باشه کمکت کنه

همه امید مامان👼به سلامت و به موقع بیا بغلمون دورت بگردم🤰🫀💋خدایا شکرت که جواب دل شکسته امو دادی👶💙🧿تیکر تولد تنها دلیل زندگی مامانش 🫀
کم کم از صبح ها شروع کنین مثلا طی روز بگید در اتاق تون و خودش رو ببنده

در طی روز مشکلی نداره. اما چون شبا می‌ترسه میگه در باز باشه من خیالم راحت تره که خوابم ببره

خوابش برد ببنیدید بعد از اقدام مدنظر دوباره باز کنید تا صبح ببینه بازه خیالش راحت باشه یا شب های لا ...

تا الان که همینطور بوده وقتی خوابش میبره و برنامه ای باشه در رو می‌بندیم بعدش باز میکنیم اما گاهی شبا پیش میاد از صدای بستن در و چرخوندن کلید یهو از خواب میپره و پشت در اتاق سبز میشه و براش سواله چرا باید در بسته باشه؟

بعدش من فکر میکنم اگه عادت کنه که اتاق ما یک حریم شخصیه و هر شب باید درش بسته باشه اتفاقا براش قابل قبول تره تا اینکه گاهی شانس ما از خواب بیدار بشه و متوجه بشه که در بسته اس. اینطوری بیشتر کنجکاو میشه

توی این فیلما چه جوریه پس که بچه ها انقد شیک و باکلاس توی اتاق جدا و دربسته میخوابن و مامان باباهاشون هم توی اتاق دربسته خودشون😁😁

یا براشون که قصه و کتاب میخونن وسطاش خوابشون میگیره ویا با یک بوس شب بخیر از جاشون دیگه تکون نمیخورن😄

من که وقتی برای دخترم قصه میگم تازه سرحال تر میشه و کلی وسطاش سوال و حرف داره که بهم بگه. بعد بوس شب بخیر هم سه چهار بار به بهونه حرف و سوال های مختلف هی میاد توی اتاق ما و میره تا آخر خوابش میگیره🙃🙃🙃

در طی روز مشکلی نداره. اما چون شبا می‌ترسه میگه در باز باشه من خیالم راحت تره که خوابم ببره

خب پس اول ببینید چرا میترسه، یه مدت حواستون باشه فیلم ترسناک نبینه ، داستان های ترسناک نشنوه از دوستاش...

بعد هم براش جایزه تعیین کنین 🤔 که مثلا اگه یه روز ببندی میبینی هیچ اتفاقی نمیفته و فلان چیز هم به عنوان کادوی شجاعت برات میگیرم

برای روشنایی اتاقش هم میتونین ریسمان های نوری بگیرید که روشن بشه و کمتر بترسه شب

❌ فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی