2777
2789
عنوان

🌹💫 ختم سوره یس 💫🌹

| مشاهده متن کامل بحث + 3163 بازدید | 191 پست
@درمسیرخدا     عزیزم دیروز براتون خونده شد @صهبای     عزیزم امروز ...

نیلی جان ممنون..💎

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@درمسیرخدا      خواهر خوبم مهربونم خوشقلب و پاکم به نیتت خواندم حاجاتت روا عز ...

سلام عزیزدلم، خدارو هزار مرتبه شکر میکنم در این ختم کنار دوستای مهربونم... همچون شما که جان و جانان منی هستم، میبوسمت😘❣️💓

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
نیلی جان ممنون..💎

فدات 🥰🌷🤗

🏴« السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللهِ الحُسِین، اَلسَّلامُ عَلَیْکَ وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ».یه سلام کوتاه به امام حسین علیه السلام هست که ثواب 20 حج قبول رو داره و به روایتی 99 حج پیامبر چرا حج؟ چون حج یکی از جامع ترین عبادات در اسلام هست.... ما با هر گناهمون اعمال خیرمون از بین می ره ولی اینجا چون حج پیامبر در اعمال ما نوشته شده حتی اگر گناهم خدای نکرده بکنیم این عمل عمل پیامبر هست و پاک نمی شه و تا اخر با ماست  التماس دعا

✨🌹✨🌹✨🌹✨🌹✨

بیست و پنجم شهریور : سادات

🍃 سوره یس هدیه به : شهید مدافع حرم محمدرضا یزدانی 🍃

خواهر عزیزم . ان شاءالله با استعانت از شهدا حاجت تون برآورده بخیر بشه. عاقبت بخیر و دلشاد بشید . الهی آمین

♥️✨♥️✨♥️✨♥️✨♥️

« اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم » یا زهرا (س)
دوستتون دارم مادرجون بی اندازه👈💌💓😘

فدات عزیزم منم دوستت دارم یه دنیا 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

ختم بجآوردم به نیت صهبای عزیز وسادات وهدیه به شهیدان والامقام ثاقب شهابی ومحمدرضایزدانی 

انشالله بحق خون این شهدا صبها وسادات عزیزحاجت روابشن 

وبحق شهدای کربلا  اسرای کربلا خدابده حاجات همه مون را.....الهی آمین 

لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین 

سادات عزیز الهی و بواسطه شهید یزدانی بزودی زود حاجتروابشید🌿🌹🌿

از تک تک دوستان عزیزم که دیروز با قلبهای پاک ومهربونشون منو یاد کردن ودر حقم دعا کردن سپاسگزارم🌹🌹🌹

الهی بهترین روزی های معنوی ومادی براتون رقم بخوره ودلشاد وسلامت وعاقبت به خیر باشید💝

دوستتون دارم 😘

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

دوست عزیزم @سادات  جووون💗🌹

الهی زندگیتون سرشار از انوار الهی،سلامتی و آرامش

باشه🙏

سوره مبارک یاسین هدیه به شهید عزیز محمدرضا یزدانی🌷🌷🌷

🍁اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ 🍁.

🤲 اللّهُمَّ عَجِّل‌ْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج 🤲

سلام به نیت سادات عزیز و هدیه به شهید مدافع حرم یزدانی سوره ی مبارکه یس قرائت شد انشالله حاجتروا باشید ،ضمنا دوستام نرگس،رقیه،زهراو لیلا هم حتما ختم رو ادا میکنند به موقع

اگر امکان خبردادن نداشته باشم هم خیالتون راحت دوستای گلم

و خدا به شدت کافیست💝

💛💛اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💛💛

سلام عزیزم روز ۴ قرائت شد به نیت دوست عزیز @سادات  هدیه به شهید بزرگوار مدافع حرم محمدرضا یزدانی 

روح شهید شاد💚

و سادات جان حاجتروا ان شاءالله❤

کلیپهای فیلم ها و غمگین در روبیکا @safari_lena