2789
عنوان

دلم گرفته...

188 بازدید | 11 پست

چقدر این دنیا مسخرست

ما باید تاوان اشتباهات دیگرانو هم پس بدیم

کرونا داره بیداد می کنه هیچ کس تو فکر دیگری نیست

همه میگن چیزیمون نمیشه نمی دونن شاید بدن خودشون قوی باشه اما با سهل انگاری چند نفر دیگه رو آلوده می کنن یا خدایی نکرده می کشن

و این یک حق الناس بزرگ گردنشونه

منم که الان دارم زجر می کشم

دارم تاوان ندونم کاری وبی خیال بازی یکی دیگه رو میدم ...

نمی بخمش

نی نی تو شکمم چه گناه کرده که باید زجر بکشه

لطفا دعا کنین زودتر حالم خوب بشه

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚

دخترخالم،یکی از اقوامش کرونا داشتع میره خونش میبوستش

و نگفتع بوده بهشون ک کرونا داره

الان دخترخالم خییییلی حالش بده ۷۰درصد ریش درگیره

خودش خوب شدع ولی این بدبخت رو مبتلا کرده

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخترخالم،یکی از اقوامش کرونا داشتع میره خونش میبوستش و نگفتع بوده بهشون ک کرونا داره الان دخترخالم ...

متاسفم ....

💖خدایا به همه ی خیری که از جانب خود می فرستی سخت محتاجم💖خواهریا لطفا منو یه صلوات مهمون کنین😚
خودتم حتما رعایت نکردی ک کرونا گرفتی  

خوب نیست قضاوت کنی!

اگر خودم رعایت نمی کردم از دیگران ناراحت نبودم چون بین من و اونا فرقی نبود

پس میشه بگی چطوری گرفتی؟؟؟؟

برای استراحت بارداری اومدم خونه مامانم

داییم کرونا داشت اومد خونمون ما هم گرفتیم

می گفت من فقط سرماخوردم چیزی نیست درصورتی که بعدا به یکی گفته بودواز اول بهش گفتن کروناست!!!