2821
2789
عنوان

معنی جمله 😁

173 بازدید | 20 پست

معنی این جمله ب انگلیسیall we have is now میشه همه چیزی ک داریم همین لحظه است درسته من درست فهمیدم 😂

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

آره

ابو حمزه ثمالى گوید: در نزد امام سجاد(ع) سخن از گرانى قیمت‌ها رفت، آن‌حضرت فرمود: «بر من از گرانیش چه باشد؟ اگر گران شود روزى با اوست و اگر ارزان گردد نیز با او است (یعنى با رزّاق است نه با من) از غيرت ورزيدن بيجا بپرهيز كه اين كار، زن سالم را به بيمارى مى‌كشانَد و پاک دامن را به گناه.《از نامه۳۱ نهج البلاغه 》به همه اونایی که به جایگاه و ارزش زن در اسلام نقد دارن یا به هر دلیلی قبولش ندارن، پیشنهاد میکنم حتما در اولین فرصت کتاب "نظام حقوق زن در اسلام" از شهید مطهری رو مطالعه کنن. بهتون قول میدم پاسخ همه ابهاماتتون درباره زن و جایگاه زن رو میگیرین و به دین قشنگمون افتخار میکنین :)  میتونید "اپلیکیشن شهید مطهری" رو نصب کنید و بصورت رایگان این کتاب رو مطالعه کنید.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه غلطه

معنیش اینه

"همه ما داریم هست حالا "

بازم سوال انگلیسی داشتی حتما تگم کن بپرس😎😃

لطفا یه صلوات برای سلامتی پدرومادرم میفرستین❤🌹روزای خوب منتظرتن،برای رسیدن بهشون تلاش کن/ شهروند سابق جزیره نامکاندا | 
آره، منظورش همون در حال زندگی کردن چندتا جمله دیگه هم داره تقریباً مترادف cease the days و live now ...

مرسی ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️
اسی  هم انگلیسی بلده هورااااات حالا فهمیدیم بلدی

ای بابا 😂😂😂اتفاقا زیاد بلد نیستم،😂😂😂 مرسی ازت ک‌ وقت گذاشتی

نه غلطه معنیش اینه "همه ما داریم هست حالا " بازم سوال انگلیسی داشتی حت ...

واقعاً 🤔

خواهش میکنم درد و بلات رو سر شوهرت

الهی آمین هر چند ندارم😂😂😂😘😘😘

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز