2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشاالله که خوب میشن عزیزم

امروز گفتن بخاطر شیمایی بودن پدرم داروها اون اثرگذاری مورد انتظار رو نداشتن😔

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
دم کرده کندر حتما بدید بهشون ژل رویال و گرده گل از عطاری بگیرید اینم برای شیمیایی ها خیلی خوبه تو ی ...

ممنون مهربونم 

التماس دعا 🙏😔

انشالله زود خوب میشن .....واکسن نزده بودن؟

ممنون گلم

راستش دوز دوم واکسن را در زمان ابتلا زده بودن😔 دکتر بیسواد گفته بوده حاجی سرفه هاتون الرژیک هست کرونا نیست برو واکسن بزن مشکلی نیست 

پدرم هم واکسن زده بودن و همین واکسیناسیون در زمان ابتلا هم خودش مزید بر علت شده بود که حالشون به شدت بدتر بشه😔😔

ممنون گلم راستش دوز دوم واکسن را در زمان ابتلا زده بودن😔 دکتر بیسواد گفته بوده حاجی سرفه هاتون الر ...

عزیزم .....پدر منم جانباز ۷۰ درصد هستن و قشنگ حالت رو درک میکنم ....ولی دلت روشن باشه چون زود خوب میشن فقط بهشون برس سوپ بلدرچین. اب سیب و...خیلی خوبه براشون 

خدا خودش تمام مریض ها رو شفا بده

عزیزم .....پدر منم جانباز ۷۰ درصد هستن و قشنگ حالت رو درک میکنم ....ولی دلت روشن باشه چون زود خوب می ...

خدا برات حفظشون کنه، 

الهی آمین ممنون عزیزم 

پدرم توی ای سی یو بستری هستن الان ۱۵ روزه 😔

خدا برات حفظشون کنه،  الهی آمین ممنون عزیزم  پدرم توی ای سی یو بستری هستن الان ۱۵ روز ...

انشاله خوب میشه عزیزم نگران نباش

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
ممنون مهربونم التماس دعا 🙏🙏😔😔

حانبازان به گردن نا خیلی حق دارن مدیونشونم.برا بدست اوردن سلامتیش پنج‌تا صلوات میفرستم انشاالله خود انام‌خسین ع بحق اصغر  ع شش ماهه اش شفاشو میدن.

حانبازان به گردن نا خیلی حق دارن مدیونشونم.برا بدست اوردن سلامتیش پنج‌تا صلوات میفرستم انشاالله خود ...

ممنون مهربونم سلامت باشی 🙏🙏🙏