2777
2789
عنوان

کارما میگه...

174 بازدید | 17 پست

نوشته کارما میگه « اونی که یه روز تو رو با بی رحمی رد کرد و رفت خودش پشیمون میشه و بر میگرده... اصلا به فرض کارما درست بگه و تو برگردی اما چه فایده نه دیگه من اون دختر سابقم نه دیگه می تونم به عشقمون اون طور که باید نگاه کنم مثل قبل😔🙄🤧 می دونی دیگه از رابطمون خبری نیست چون کلش خش برداشته... داغون شده🙄🙄🙄 دیگه نه من می توانم مثل قبل به تو نگاه کنم و نه...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارما میگه خیر و شر اعمالتون به شما برمیگرده 

همین

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛

دقیقا 

اصن هیچی مث قبل نمیش 

فقط میخاد اینو بگ ک ی روز همه برمیگردن ب ی نقطه ای ک یکیو جا گذاشتن 

در واقع هرکاری کنی ی روز. بخودت برمیگردع

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

هیچ برگشتی در کار نیست قطار های شهر ما سال هاست که فقط می‌روند

نمیدونم ربط داره یا نه ولی پشت ی کامیون خوندم🙃

بعد از مرگم دو چیز را بدانید:1_ من هیچ وقت دوست دختر نداشته ام؛2_من هیچ وقت بسیجی نبوده ام...
کارما دروغه خیلیارفتن وبرنگشتن

کارما چه ربطی به برگشتن افراد داره؟؟

کارما یعنی خیر و شر اعمال هر فرد دیر و زود بهش برمیگرده و تو زندگیش تاثیر میزاره همین نه چیز دیگه 

اگه فرصتی برای خوشحال کردن مردم داری، این کار رو انجام بده.گاهی اوقات اونا تو سکوت مبارزه میکنن شایدعمل مهربونی تو بتونه روزشونو رقم بزنه✨💛

کارما چرت هست 

خدا خودش گفته به اینااا انقدر پول و فرزند و ... میدم که داخل مسیر گمراهی خودشون بمونند چون این ها رو چه هدایت کنی چه نکنی براشون فرقی نداره 

پس ببین همه اش چرت این کارما چون اگه اینجوری بود باید به زمین گرم می خورند نه ثروت