2777
2789
عنوان

دندونم شکست

123 بازدید | 10 پست

یکی از دندونامو خیلی سال پیش پر کرده بودم الان یه دیواره اش شکست  چی کارش میکنن؟هزینه ی درست کردنش کسی نمیدونه زیاده یا کم

🤦

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دندون پزشکی‌‌. اگه بشه برات روکش میذارن.  زود برو تا ریشه ش چیزی نشده.  من دندونم ری ...

جدی

منم نصف دندونم حدود یه ماه پیش شکست کرونا داشتم نتونستم برم دندونپزشک

یعنی الان ریشش هم از بین رفته؟

دقیقا مال منم اینطوری شده دیواره دندونم درومد فقط اون موادی که پرش کردم مونده🙄😂😂

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
جدی منم نصف دندونم حدود یه ماه پیش شکست کرونا داشتم نتونستم برم دندونپزشک یعنی الان ریشش هم از بین ...

مال من خیلی وقت موند. چند سال. من از قبل هم عصب کشی کرده بودم دندون رو. معمولا دندونای عصب کشی اینجوری میشه و میشکنه. 

هیچی دیگه من نرفتم اون موقع پیگیری کنم. ریشه هه همینجور تو دهنم بود. تا اینکه بعدا که رفتم گفتن که دیگه این ریشه بدرد نمیخوره و باید کشیده بشه‌. 

برای همین میگم زودتر اقدام کنید بهتره. کلا توی هر مرحله ای اگه بشه دندون خود آدم رو نجات بدن، خیلی بهتره از از دست دادنش

دقیقا مال منم اینطوری شده دیواره دندونم درومد فقط اون موادی که پرش کردم مونده🙄😂😂

چیکارش کردی ؟؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده/درماتم سروقدشان سرو خمیده در سایه گل بلبل از این غصه خزیده/گل نیز چو من در غمشان جامه دریده/چه کج رفتاری ای چرخ/چه بدکرداری ای چرخ/سرکین داری ای چرخ/ نه دین داری نه آیین داری نه آیین داری ای چرخ🥀 ایران عزیزم آزاد میشوی

مال من خیلی وقت موند. چند سال. من از قبل هم عصب کشی کرده بودم دندون رو. معمولا دندونای عصب کشی اینجو ...

اها شما از قبل عصب کشی کرده بودین دندون من یهویی شکست

من فعلا بخاطر کرونا میترسم جایی برم😑

ممنون ک گفتید