2777
2789
عنوان

خاله زنک بازی های سر کار

365 بازدید | 22 پست

شما اگه همکاراتون خاله زنک بازی کنن و هی بگن مدیر به تو بیشتر اهمیت میده 

و شما بابت تغییر اخلاق و خاله زنک بازی همکاران اذیت بشین این موضوع رو به مدیر انتقال میدین یا نه 

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگن.دلیلی نداره همه چی رو زود گزارش بدی🙄بذارشون به حال خودشون باشن.برات مهمه چی میگن🤔

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)

نه خب اگه بگی ممکنه مدیر فکر دیگه ای بکنه. به حرفاشون اهمیت نده.خیلی بده که یه معلم  اهل این حرفا باشه ...کسی که خاله زنک باشه هی به همه چی گیر میده امروز به رفتار مدیر فردا به مانتو پس فردا به چیزای دیگه...

حالا چرا مدیر به شما بیشتر اهمیت میده؟

به نظر من که هیچ اهمیت خاصی نمی‌ده 

نمی‌دونم اونا چرا این حس رو میکنن چون مدیرمون از من تعریف می‌کنه اینجوری میگن

خب بگن.دلیلی نداره همه چی رو زود گزارش بدی🙄بذارشون به حال خودشون باشن.برات مهمه چی میگن🤔

قار اولشون نیستحرفاشون داره رو مغزم میره دیگه هی میگن تو سوگلی و از این حرفا

در برابر حرفاشون سکوت کن و بی تفاوت باش 

اونا چشم ندارن موفقیت تو رو ببین پس میخوان حرص تو در بیارن وقتی بی تفاوت باشی و بیخیال نسبت به حرفاشون انوقت اونان که از دورن میترکن ، موفق باشی😜

الماسم💎
خب اهمیت میده که تعریف میکنه دیگه حالا دلیلش چیه؟ از چی شما تعریف میکنه؟

از کار 

من هیچوقت زبون درازی نکردم 

هرگزارش و کاری هم که خواستن تقریبا بدون ایراد انجام دادم 

کارهایی که مربوط به حیطه کاری خودم هم نبوده ازم خواستن همیشه کمکشون کردم

منم از این همکارا دارم به من میگن آنتن مدیر...

چون سرت به کارت هست و کاراتو درست انجام میدی کسی نمیتونه بهت گیر بده این اسم و روت گذاشتن