2777
2789
عنوان

امتحان همسر

197 بازدید | 18 پست

لطفا اول کامل بخونید بعد پیشنهاد بدید.شوهرم خیلی موزماره به راحتی دُم به تله نمیده اما مطمئنم یه چیزی هست باهاش.خیلی هَوَل زن و دختره.الانم باردارم رابطه جنسی برامون ممنوعه.میخوام امتحانش کنم که شک تو دلم آروم شه.اگرم خیانت کنه طوری نمیشه چون تقریبا مطمئنم فقط میخام به اطرافیانم ثابت کنم.اما کسی رو ندارم اینکارو برام انجام بده به کسی هم نمیشه اعتماد کرد.چندوقت پیش اکانت فیک ساختم تو اینستا سریع تماس تصویری گرفت ببینه فیکم یا نه منم قطع کردم بلاک کرد.اما از چیزای دیگه میدونم (اگه خاستین توضیح میدم)که منتظر فرصته،خلاصه راهی برای تغییر صدا یا تماس تصویری فیک وجود نداره؟شما بلد نیستید؟

راستش هرچی میزنم تو بازار یا گوگل چیزای بیخود و بچه گونه میاره میخام صدام تغییر کنه اساسی چون شوهرم واقعا زرنگه

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم بشین سرجات زندگیتو با یه بچه جهنم نکن تا وقتی خیالت جمع نیست راحت تری مطمئن که بشی هرروزت عذابه

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳

اگه همه این کارارو انجام بدی بفهمی شوهرت بهت خیانت می‌کنه بعدش چیکار میخوای بکنی ؟ بهش فکر کردی ؟ به نظرم حساس شدی بخاطر بارداری 

من از معبود یکتایم ...فقط یک چیز میخواهم نگیرد هرگز از قلبت، امید استجابت را ♥️ 

مردا همشون در طول زندگی یبار یه غلطی کردن بنظرم حتی پاک ترین مرد میگن دزد نگرفته پادشاهه یکی کمتر غلط میکنه لو نمیره یکی بیشتر و لو میره ...چرا هی میگردی میگردی ولش کن همین که مجبوره برای تو و بچت اسایش و رفاه فراهم کنه شب سرش تو خونه ی تو میزاره یعنی مال توئه

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
اگه همه این کارارو انجام بدی بفهمی شوهرت بهت خیانت می‌کنه بعدش چیکار میخوای بکنی ؟ بهش فکر کردی ؟ به ...

اره فکر کردم فعلنم زندگی برام جهنمه...از رفتاراش با جاریم...از حرفاش...از کاراش...

بهاری که خزان شد...بهارِخزان(بخزان)