2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چی بوده؟

مژه فر و بلند چشمای کشیده همش جواب گرفتم 

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   
یه سری فایل های صوتی هست که علمی هم ثابت شده از قانون جدب ریشه میگیره سرچ کنید گوگل کامل میاره براتو ...

چه جالب

گفتین روانشناسید

بهترین سن اختلاف بچه ها ۰قدره؟

ینی بچه اولی چند سالش باشه دومی دنیا بیاد خوبه؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
چه جالب گفتین روانشناسید بهترین سن اختلاف بچه ها ۰قدره؟ ینی بچه اولی چند سالش باشه دومی دنیا بیاد ...

بهتره بچه همیشه خواهر یا برادر داشته باشه ولی بهتره که از وقتی معنی و مفهوم دوست رو درک کرد بچه ی بعدی به دنیا بیاد ولی خب اختلاف زیاد نباشه بهتره

بهتره بچه همیشه خواهر یا برادر داشته باشه ولی بهتره که از وقتی معنی و مفهوم دوست رو درک کرد بچه ی بع ...

خب چه بازه سنی؟

۲تا ۳ سال

۳تا ۵سال

یا

بیشتر از ۵ سال؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁