2777
2789
عنوان

بیاین❤

| مشاهده متن کامل بحث + 8909 بازدید | 1076 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اندازه ی همه ی این قلب ها  یا منظورت اینه که خیلی دوسم داری ؟😂🤪

خیلی دوست دارم 😂💙❤💖💚

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
ن از طرف من بگو😐 اسم خودم نباید تو اعلاناش بره😐

لوس نشو

جای دعا نویس تگش کردی🙄😂

ولی باشه میگم

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
انتطار ک نداری قانع شم؟ داری؟؟؟؟؟؟

تراااااا از طرف یه خنگولِ لوس که ازت قهره و اسمش س داره و اخرشم ر هست بهت میگم مرسی💙

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤
@نگاردخترپائیز2     ایشالا برگرده و همه چیز درست بشه و برسید بهم     @تنها0 ...

فدات شم زندگیم ایشالا عقش توام عشقتو جدی بگیره از خنده ریسه نره

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

@mohebmolaali سلام ان شاالله هیچ گرهی نباشه توزندگیت

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
فدات شم زندگیم ایشالا عقش توام عشقتو جدی بگیره از خنده ریسه نره

خدانکنه  عزیزم 

اخ دست رو دلم نزار که خونه   فقط بلده ریسه بره عمرا جدی بگیره   

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨
@momoooooo     مرررسی ک تناییام ور دلم بودی ولم نکردی برسی ب ارزوهات🤍🌈

دورت بگردم عزیز دلم همیشه اویزونتم ولت نمیکنم عشقمممم😁❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)

حالا یکیم منو تگ می کرد زمین به آسمون می رسید؟؟،⁦☹️⁩⁦☹️⁩

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚

دوست اینجا زیاد دارم پس نمیتونم سه تاشون تگ کنم   

یه کلمه میگم اونیکه الان این پستمو میخونه(چه دوست چه غریبه)امیدوارم هیچ وقت بالشت از خیسی اشکت نباشه اگه هم باشه واسه اشک ذوق باشه❤

لینکِ زندگیتونو به هرکسی ندین که جوین بده لفت بده(:       درخواست دوستی اصلااااا قبول نمیکنم کاری داشتید یجا تگم کنید)
@عذرا_مث_برق_نرو     امیدوارررم برییی سر خونه زندگیت😍😂 عکس بی بی چکتو ببینیم:))😍😂😂

فدات شم❤❤

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚
@momoooooo ‍   الاغِ نازنین 💖 ارزو میکنم ارزوی کسی باشی که دوستش داری❤

فداااات بشم عزیزم که همیشه از زیر بیوگرافی دادن فرار کردی🤐😂😂

انشالله توهم هیچوقت هیجا احساس تنهایی نکنی