2777
2789
آره حاضرم تا آخر عمرم باهاشون زندگی کنم فقط عشقم مال من میشد 🥺🥺🥺🥺🥺

مهم اینجاست اونم مال تو نمیشه... دیروز رفتیم خونشون بخدا نتونستم درست ببینمش تا مامانش و باباش پشت سرم حرف نزنند

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

میگن گربه در حجله می‌کشند، فعلا طرفی که من دوستش دارم، مامانش داره از دوست داشتنم سو استفاده میکنه.. ...

شاید از لحاظ مالی بهشون احتیاج داره مجبوره به حرف مادرش گوش بده برای مخارج عروسی و خونه و این چیزا 

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
ناراحت نشو رک میگم...یه قرون نمی‌ارزه...حرف حرف ننشه...فردا پس فردا نمیتونی یه تصمیم برا زندگیت بگیر ...

چم. آدمی که بیشتر دوستم داشته باشه پیدا میشه ولی خانواده ام میگن سنت بالا رفته زودتر ازدواج کن 

شاید از لحاظ مالی بهشون احتیاج داره مجبوره به حرف مادرش گوش بده برای مخارج عروسی و خونه و این چیزا&n ...

ن بخدا.... مثل چی ازش مامان و باباش کار می‌کشند 😔خودش میگه از 10 سالگی درس میخونم و کار میکنم ولی یه ذره هم پس انداز نداره، بنظرت چطور شده؟ جز مامان و باباش استفاده می‌کنند... الانم همینه 😢نمیدونم چکار کنم 

اگه بدجنسن اصلا قبول نکن چون بعدش نمیتونی تحمل کنی 

من نظرم اینه که احترامشون رو نگه داره ولی اینکه هرچی اونا بگن قبول کنه نه 

من خداروشکر خانواده نامزدم خیلی خوبن 

حتی خود نامزدم خیلی منطقیه 

ولی اگه اینجور بود و نامزدم هرچی اونا میگفتن بگه باشه نه قبول نمیکردم ولی همیشه احترامشون رو داره 

ن بخدا.... مثل چی ازش مامان و باباش کار می‌کشند 😔خودش میگه از 10 سالگی درس میخونم و کار میکنم ولی ی ...

خب چون هنوز بند نافشو نبریده  ولش کن پس  

ان شالله  سال ۱۴۰۲ شکوفایی تمام خواسته هام🙏🏻
فعلا که همینه...برام دعا کن تصمیم درست بگیرم 😭😭😭بدبخت نشم 

تو مجبور نیستی که تحمل کنی الان که سختته فکر بری باهاشون زیر یک سقف خیلی بدترم میشه 

از الان حرفتو بزن بهشم بگو که شرایطم اینه 

برات دعا میکنم انشاالله که همیشه حال دلت خوب باشه 

😔بخدا داغونم... خدا میدونه من چی کشیدم تا برسم بهش ولی اون یه ذره هم نمیجنگه واسم.... اگه هم بجنگه ...

خب اینجور که میگی مجرد بمونی بهتره یا بری خونش هر روز هرروز حرص بخوری جیگرتو بسوزونی خدایی نکرده؟؟

😔بخدا داغونم... خدا میدونه من چی کشیدم تا برسم بهش ولی اون یه ذره هم نمیجنگه واسم.... اگه هم بجنگه ...

پس تکیه گاه نیست بلعرض پوزش دوست داشتن یکطرفه ادم داغون میکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖