2777
2789
عنوان

آموسنتز

84 بازدید | 4 پست

سلام خانمها کسی آزمایش آموسنتز انجام داده؟؟زنداداش من سونو ان تی انجام داده در آزمایش       ان تی گفتن ریسک بالا.احتمال عقب افتادگی زیاد.عمدتا در چندهفته این آزمایش انجام میدن؟؟

از هفته ۱۵ به بعد انجام میدن

جواب هرچی باشه قطعیه

من ۴ماه پیش سر عفونت انجام دادم 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب چی بود؟؟هزینه چقدره؟؟؟

جواب ک منفی بود جنینم مشکلی نداشت 

آمینوسنتز شد ۱میلیونو صدهزار تومان

چون من هیچکدوم از غربالگریارو انجام نداده بودم ۶میلیون دیگه دادم برای ژنتیک اینا

مشکل شما معلومه از شما کمتر میگیرن ولی نمیدونم چقدر باید از ازمایشگاهی ک قراره اب جنینو بدین بهش بپرسین

انشالله چیزی نیست به خدای بزرگ توکل کنید

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤