2777
2789
عنوان

ریاضی انسانی 😭😭😭😭

139 بازدید | 6 پست

سلام دوستم قراره کنکور بده امسال اصلا ریاضی نخونده حالا چطوری ریاضی بخونه؟؟؟ آلا هم دیده میگ نمیفهمم 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم

منم کلا ریاضی رو نمیفهمم نمیدونم چکار کنم

قوی ام🤓👊🏻مثل لبخندی که پره بغضه🙂😔              عشق فرهنگیان آخر مرا میکشد.....                             اگه شغل معلمی آدم بود بغلش میکردم و هیچوقت ازش جدا نمیشدم....                                                 قدر سلامتیتون رو بدونید هیچی بهتر از سلامتی نیست ....                                                               یه لحظه چشماتو از رو گوشی بردار به دور ترین نوشته که میبینی نگاه کن کلماتش رو بخون میدونستی همین کاری که برا تو هیچ اهمیتی نداره آرزوی یه نفره!!!!! من چشمام صفحه گوشی رو بزور میبینه چه برسه نوشته های دورو همین الان با صدای بلند بگو خدایا شکرت بخاطره سلامتی چشمام تو چیزی داری که خیلیا روز و شب حسرتشو میخورن پس همیشه مواظبشون باش برا منم دعا کن چشمام خوب بشه با این چشما دنیا برام جهنمه برا سلامتی چشمام چند تا حمد میخونی رفیق؟؟؟؟🤗

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من ریاضی درس میدم  جلسه اولم هم رایگانه  اگه خواست بگو بیاد تو همون جلسه اول هم بهش درس ...

ممنون بهش میگم حتما 

یه حاجت خیلی بزرگ دارم لطفا برام صلوات بفرستین ریپ بزنین یا لایک کنید تا منم بفرستم ممنونم
ممنون بهش میگم حتما 

به نظرم معلم خصوصی بگیره درس رو یاد بگیره بعد خودش با درسنامه و کتاب تست ها پیش بره 

من خودم تابستون قبل کنکور معلم گرفتم پایه رو که ضعیف بودم کار کردم ، و خیلی اوضاعم خوب شد ‌.

معلم از دی وی دی خیلی بهتره