بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حضانت با پدر هست مگه اینکه عدم صلاحیت گرفته بشه اما سن 15 رو قاضی تشخیص میده که بچه به خودش میتونه انتخاب کنه یا نه
که در اینصورت میتونه آزادنه بره و بیاد
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸ کاش افسردگی ازم دور میشد
راست میگید وای خدا یعنی 15 ساله باشه خودش انتخاب میکنه با کی باشه😍؟؟
بستگی به تشخیص قاضی داره
(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست
راست میگید وای خدا یعنی 15 ساله باشه خودش انتخاب میکنه با کی باشه😍؟؟
بله من دخترم 11 سالش بود اون یکی 9 سالش اومدن حضانت زدن منو بچهامو خواستن قاضی ازشون پرسید کجا میخاین برین دخترامم گفتن با مادرمون قاضیم دستور داد که ماله منن دهن پدرشو پدرشورم سرویس شد تازه وکیلم داشتن ولی قانونه دختر از 9 سالگی حق انتخاب داره
دختر از ۹ سالگی حق انتخاب داره من خودم بچه طلاث بودم گفتم پیش مامانم میمونم بابامم با اینکه از این عوضیا بود هیچکار نتونست بکنه مامانم تا ۹ سالگی من وایساد نترس
به خودم قول دادم رو کسی به جز خودم دیگه حسابی باز نکنم 🙃