2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت خیلی باید همکاری کنی با مشاور و رواندرمان  سعی کن ورزش کنی و پیاده روی خیلی تاثیر داره&nb ...

تمرین میداد و انجام میدادم اولش خیلی خوب بود الان حس میکنم دوباره افکار زیاد شده

ورزشم مرتب انجام میدم

ممنون

ختم سوره مبارکه الناس جهت دفع وسواس

بسم الله الرحمن الرحيم

قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ النَّاسِ (1) مَلِكِ النَّاسِ (2) إِلَهِ النَّاسِ (3) مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ (4) الَّذِي يُوَسْوِسُ فِي صُدُورِ النَّاسِ (5) مِنَ الْجِنَّةِ وَ النَّاسِ (6)

این ختم برای کسانی که سواس فکری .روحی وروانی دارند مفید است . وسوسه میتواند از هوای نفس انسان باشد یا از اجنه ی که بر همزاد جنی انسان تسلط پیدا میکنند .لذا این ختم به شما کمک میکند که از شکیات .انحراف فکری .‌قضاوتهای اشتباه .ترک گناهانی که از وسوسه میباشد راحت بشوید و به ارامش نسبی برسید . میتوانید برای کسی که وسواس دارد این ختم را به نیت رفع وسواسش انجام بدهید سعی کردیم دستوارت را به روش ساده وآسان برای شما بزاریم که بهتر استفاده کنید .

سید حمزه موسوی

کانال طب وعلاج روحانی قرآن درمانی

یک خانمی گفت:من اینطور بودم، وسواس فکری شدیدداشتم هیچی درمانم نکر.. جز خوندن نماز باخلوص نیت وروزانه خوندن چند صفحه قران با معنی... ب جرعت میگم هیچ راهی منو نجات نداد جز این مورد.. وواقعا ممنون خدام خودشم گفته یادخدا ارامش بخش دلهاس

تمرین میداد و انجام میدادم اولش خیلی خوب بود الان حس میکنم دوباره افکار زیاد شده ورزشم مرتب انجام م ...

خیلی درمان زمان بره 

و اینکه به خودت تلقین نکن وقتی افکار زیاد میشه 

یوگا کار کن اگر میتونی و مدیتیشن خیلی خیلی فکرتو آزاد می‌کنه